Valmennuslinjaus

FC Kirkkonummen valmennuslinjaus eriteltynä alla. Jokaisesta ikävaihekohtaisesta kuvasta löytyy tummennettuna ikävaiheen tärkeimmät opeteltavat asiat:

Ikävaihekohtaiset tavoitteet:

  • 5V5 tavoitteet
    5v5 vaiheessa keskitymme luomaan perustan pelaajan joukkuetoiminnalle opettelemalla yhteiset säännöt ja jalkapallokentän toimintakulttuurin. Pelaamisessa harjoitellaan “minä ja pallo” – tyyppisiä harjoitteita: kuljettamista, laukomista ja täysillä yrittämistä. Tärkeimpänä myös luoda rakkaus jalkapallolajiin ja oppia eri etenemistyylejä sekä liikkuvuutta eri keinoin.
  • 8V8 tavoitteet
    Tässä vaiheessa keskitymme jo enemmän kahden ja kolmen pelaajan yhteistyöhön kentällä yksilön näkökulmasta. Alamme myös hieman avata pelin perusperiaatteita pelin eri vaiheissa, keskittyen silti vahvasti yksilön ja pelinkeskuksen rooleihin. Pelaajien omaa vastuuta tekemisestä aletaan harjoittelemaan ja tukemaan.
  • 11V11 tavoitteet
    Isolle kentälle siirryttäessä alamme valmistaa pelaajia saavuttamaan oman huippunsa ja miten jalkapallouraa voi edistää mahdollisimman pitkään. Pelaajan autonomiaa vahvistetaan yhä enemmän ja tuemme urheilijaksi kasvamista, alamme keskittyä joukkuepelaamisen keskeisiin asioihin ja useamman pelaajan yhteistyöhön. 

MV-valmennuslinja

Fyysinen valmennuslinja, uni ja ravinto

Kausisuunnitelma

Pelaajapolku

Pelitapa

Toimintakulttuuri

Taitorata ja mittaus 8v8 vaiheessa