FC Kirkkonummi — tukirahasto

FC Kirkkonummi on perustanut keväällä 2020 tukirahaston, joka myöntää hakemusten perusteella raha-avustuksia heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville pelaajille. Tukea voi hakea tulossa oleviin maksuihin (ei valmiiksi rästissä oleviin). Avustusten hakuajat ovat keväällä ja syksyllä. Niistä ilmoitetaan seuran kotisivuilla sekä FC Kirkkonummen Jäsentiedotteissa. 

Myönnettävän tuen määrä arvioidaan pelaajakohtaisesti. Tukea voi saada enimmillään 70% pelaajamaksusta/kalenterivuosi/pelaaja. Tuen suuruuteen vaikuttavat pelaajan ikäluokka (maksut suurenevat pelaajien iän myötä), sekä perheen koko ja taloudellinen tilanne. Omakustanteisiin turnauksiin tukea ei voi hakea. Tukea ei makseta pelaajalle/perheelle, vaan suoritetaan suoraan joukkueen tilille.  

Tukea hakeva pelaaja/perhe tekee kirjallisen, vapaamuotoisen hakemuksen ja toimittaa sen tukirahasto(a)fckirkkonummi.fi osoitteeseen. Hakemuksessa tulee olla mukana riittävät perustelut, jonka avulla hallitus pois sulkee mahdolliset väärinkäytökset. Vapaamuotoiset hakemukset käsitellään luottamuksellisesti seuran hallituksen toimesta ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. 

Tukirahaston tarkemmat säännöt TÄSTÄ.