FC Kirkkonummi — tukirahasto

FC Kirkkonummi on perustanut keväällä 2020 tukirahaston, joka myöntää hakemusten perusteella raha-avustuksia heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville pelaajille. Tukea voi hakea tulossa oleviin maksuihin (ei valmiiksi rästissä oleviin). Avustusten hakuajat ovat kahdesti vuodessa. Niistä ilmoitetaan seuran kotisivuilla sekä FC Kirkkonummen Jäsentiedotteissa. 

Kevään 2021 hakuaika helmikuun loppuun mennessä.
Syksyn 2021 hakuaika marraskuun loppuun mennessä.

Myönnettävän tuen määrä arvioidaan pelaajakohtaisesti. Tukea voi saada enimmillään 70% kausimaksusta/kalenterivuosi/pelaaja. Tuen suuruuteen vaikuttavat pelaajan ikäluokka (maksut suurenevat pelaajien iän myötä) ja perheen koko sekä taloudellinen tilanne. Omakustanteisiin turnauksiin tukea ei voi hakea. Tukea ei makseta pelaajalle/perheelle, vaan suoritetaan suoraan joukkueen tilille.  

Tukea hakeva pelaaja/perhe tekee kirjallisen, vapaamuotoisen hakemuksen ja toimittaa sen tukirahasto@fckirkkonummi.fi osoitteeseen. Hakemuksessa tulee olla mukana perustietojen (pelaajan nimi, ikäluokka, kausi- / kk-maksun suuruus) lisäksi riittävät perustelut, jonka avulla hallitus pois sulkee mahdolliset väärinkäytökset. Vapaamuotoiset hakemukset käsitellään luottamuksellisesti seuran hallituksen valtuuttaman työryhmän toimesta ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. Tieto tuettavasta pelaajasta ja summasta ilmoitetaan ko raha-asioita käsittelevälle joukkueen vastuuhenkilölle. 

Tukirahaston tarkemmat säännöt TÄSTÄ.

Muistathan, että voit hakea tukea mm. seuraavista paikoista: