Jani Pursiainen -rahasto

FC Kirkkonummi on perustanut keväällä 2020 tukirahaston, joka myöntää hakemusten perusteella raha-avustuksia heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville pelaajille. Tukea voi hakea tulossa oleviin maksuihin (ei valmiiksi rästissä oleviin). Avustusten hakuajat ovat kahdesti vuodessa. Niistä ilmoitetaan seuran kotisivuilla sekä FC Kirkkonummen Jäsentiedotteissa. 

Kevään 2024 hakuaika huhtikuun loppuun mennessä.
Syksyn 2024 hakuaika marraskuun loppuun mennessä.

Myönnettävän tuen määrä arvioidaan pelaajakohtaisesti. Tukea voi saada enimmillään 70% kausimaksusta/kalenterivuosi/pelaaja. Tuen suuruuteen vaikuttavat pelaajan ikäluokka (maksut suurenevat pelaajien iän myötä) ja perheen koko sekä taloudellinen tilanne. Omakustanteisiin turnauksiin tukea ei voi hakea. Tukea ei makseta pelaajalle/perheelle, vaan suoritetaan suoraan joukkueen tilille.  

Tukea hakeva pelaaja/perhe tekee kirjallisen, vapaamuotoisen hakemuksen ja toimittaa sen tukirahasto(at)fckirkkonummi.fi osoitteeseen (korvaa at -> @-merkillä). Hakemuksessa tulee olla mukana perustietojen (pelaajan nimi, ikäluokka, kausi- / kk-maksun suuruus) lisäksi riittävät perustelut, jonka avulla hallitus pois sulkee mahdolliset väärinkäytökset. Vapaamuotoiset hakemukset käsitellään luottamuksellisesti seuran hallituksen valtuuttaman työryhmän toimesta ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. Tieto tuettavasta pelaajasta ja summasta ilmoitetaan ko- raha-asioita käsittelevälle joukkueen vastuuhenkilölle. 

Tukirahaston tarkemmat säännöt TÄSTÄ.

Näin lahjoitat:

Tarvitsemme seuran jäsenten ja yhteistyökumppaneiden tukea mahdollistaaksemme jokaiselle lapselle harrastamisen riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta. Voimme yhdessä vaikuttaa tasavertaisen harrastamisen ja lajissa kehittymisen puolesta.

1. Lahjoita haluamasi summa tilisiirtona Jani Pursiainen -rahaston tilille FI77 5236 0420 2390 01.
2. Voit halutessasi olla yhteydessä seuran toiminnanjohtaja Matias Marjanderiin lahjoituksestasi.

Rahankeräyslupa RA/2021/1498

Muistathan, että voit hakea tukea mm. seuraavista paikoista: