FC Kirkkonummi ry maksut

Seuran pelaajamaksu 2020
Seuran pelaajamaksu 160€ / vuosi junioreilta ja 40€ / vuosi aikuisilta. Lisäksi pelaajat maksavat joukkueille joukkueiden määrittelmän kausimaksun.

Jäsenmaksu 2020
Seuran varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä 18 vuotta täyttäneen henkilön. Seuran jäsenmaksu on 50€ / vuosi.

Juniorijäsenmaksu 2020
Seuran juniorijäseneksi voi hallitus hyväksyä alle 18-vuotiaat nuoret ja lapset. Seuran juniorijäsenmaksu on 50€ / vuosi.

Kannattajajäsenmaksu 2020
Liittymällä seuran kannattajajäseneksi, tuet lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa. Kannattajajäsenyys maksaa 25€ / vuosi. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.

Liity kannattajajäseneksi >>

Yrityksen tai yhteisön kannatajajäsenmaksu 2020
Yrityksen tai yhteisön liittyessä seuran kannatajajäseneksi, olet mukana tukemassa kirkkonummelaista jalkapalloa ja seuran toimintaa. Tämä kannattajajäsenyys maksaa 200€ / vuosi. Näillä jäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.

Liity yritysjäseneksi olemalla yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan.