FC Kirkkonummi ry maksut

Seuran pelaajamaksu 2021
Seuran pelaajamaksu 160€ / vuosi junioreilta ja 40€ / vuosi aikuisilta. Lisäksi pelaajat maksavat joukkueille joukkueiden määrittelemän kausimaksun.

Jäsenmaksu 2021
Seuran varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä 18 vuotta täyttäneen henkilön. Seuran jäsenmaksu on 50€ / vuosi.

Juniorijäsenmaksu 2021
Seuran juniorijäseneksi voi hallitus hyväksyä alle 18-vuotiaat nuoret ja lapset. Seuran juniorijäsenmaksu on 50€ / vuosi.

Toimihenkilöjäsenmaksu 2021
Seuran toimihenkilöjäseneksi voi hallitus hyväksyä kaikki seuran toimihenkilöroolilla olevat henkilöt. Seuran toimihenkilöjäsenmaksu on 5€ / vuosi.

Kannattajajäsenmaksu 2021
Liittymällä seuran kannattajajäseneksi, tuet lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa. Kannattajajäsenyys maksaa 25€ / vuosi. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.

Liity kannattajajäseneksi >>

Yrityksen tai yhteisön kannatajajäsenmaksu 2021
Yrityksen tai yhteisön liittyessä seuran kannattajajäseneksi, olet mukana tukemassa kirkkonummelaista jalkapalloa ja seuran toimintaa. Tämä kannattajajäsenyys maksaa 200€ / vuosi. Näillä jäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.

Liity yritysjäseneksi olemalla yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan.

LISÄTIETOJA MAKSUISTA

Sitoutuminen toimintaan:

• Pelaajat (nuorimmat ikäluokat) jotka maksavat kausimaksun yhdessä- tai kahdessa erässä – maksuja ei palauteta pelaajan lopettaessa.
  • Pelaajat jotka maksavat kuukausimaksua – irtisanomisaika on 2kk (kuluva kuukausi + 2kk).

Pelaajan loukkaantuessa:

• Maksetaan loukkaantumiskuukautta seuraavan kuukauden maksut, jonka jälkeen maksuvapaata kirjallista lääkärintodistusta vastaan siihen saakka että pelaaja palaa kentälle.

Pelaajan lopettaessa:

• Pelaajan tai pelaajan huoltajan tulee aina ilmoittaa kirjallisesti sähköpostitse joukkueenjohtajalle harrastuksen lopettamisesta seurasssa.