FC Kirkkonummi ry maksut

Seuran pelaajamaksu 2024
Seuran pelaajamaksu on 200€ / vuosi junioreilta ja 100€ / vuosi aikuisilta. Lisäksi pelaajat maksavat joukkueille joukkueiden määrittelemän kausimaksun.

Jäsenmaksu 2024
Seuran varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä 18 vuotta täyttäneen henkilön. Seuran jäsenmaksu on 70€ / vuosi.

Juniorijäsenmaksu 2024
Seuran juniorijäseneksi voi hallitus hyväksyä alle 18-vuotiaat nuoret ja lapset. Seuran juniorijäsenmaksu on 70€ / vuosi.

Toimihenkilöjäsenmaksu 2024
Seuran toimihenkilöjäseneksi voi hallitus hyväksyä kaikki seuran toimihenkilöroolilla olevat henkilöt. Seuran toimihenkilöjäsenmaksu on 30€ / vuosi, johon sisältyy kausikortti edustusjoukkueiden kotipeleihin.

Yrityksen tai yhteisön kannattajajäsenmaksu 2024
Yrityksen tai yhteisön liittyessä seuran kannattajajäseneksi, olet mukana tukemassa kirkkonummelaista jalkapalloa ja seuran toimintaa. Kannattajajäsenyys maksaa 200€ / vuosi. Näillä jäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.

Liity yritysjäseneksi olemalla yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan.

LISÄTIETOJA MAKSUISTA

Sitoutuminen toimintaan:

  • Pelaajat (nuorimmat ikäluokat) jotka maksavat kausimaksun yhdessä- tai kahdessa erässä – maksuja ei palauteta pelaajan lopettaessa.
  • Pelaajat jotka maksavat kuukausimaksua – irtisanomisaika on 2kk (kuluva kuukausi + 2kk).

Pelaajan loukkaantuessa:

  • Maksetaan loukkaantumiskuukautta seuraavan kuukauden maksut, jonka jälkeen maksuvapaata kirjallista lääkärintodistusta vastaan siihen saakka että pelaaja palaa kentälle.

Pelaajan lopettaessa:

  • Pelaajan tai pelaajan huoltajan tulee aina ilmoittaa kirjallisesti sähköpostitse joukkueenjohtajalle harrastuksen lopettamisesta seurasssa.

Maksuvalvonta:

FC Kirkkonummi ry ottaa 1.1.2022 alkaen uuden toiminnanohjausjärjestelmä myClubin käyttöön. Lisäpalveluna myClubiin olemme sopineet Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontapalvelun. Sopimus koskee kaikkia myClubin kautta laskutettavia maksuja.

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma Finance Solutions Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan ennen laskun erääntymistä. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). Huomioi myClubin kautta tulevissa laskuissa muuttunut tilinumero, joka on Visman tilinumero. Visma maksaa päivittäin suoritetut maksusuoritukset kootusti seuran tilille. On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa. Jokaisella laskulla on yksilöllinen viitenumero.

Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.