VASTUULLISUUS SEURASSAMME

FC Kirkkonummi kantaa kasvatus- ja nuorisotyöhön liittyvää vastuutaan mahdollistamalla reilun 1300 lapsen ja nuoren jalkapalloharrastuksen.  Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon nimissä tarjoamme joukkuetoimintaa eri ikäisille harrasteesta kilpatasolle, joten kaikki ovat tervetulleita osallistumaan toimintaamme.

Haluamme FCK:ssa toimia niin, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta. FC Kirkkonummi on perustanut keväällä 2020 Jani Pursiainen tukirahaston, joka myöntää hakemusten perusteella raha-avustuksia heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville pelaajille. Lisää tietoa TÄSTÄ.

Seurassa toimiminen tuottaa iloa ja positiivisia kokemuksia. Turvallisen toimintaympäristön tärkein kriteeri on, että yksikään ei koe kiusaamista, häirintää tai muuta epäasiallista käytöstä. Koska edellä mainittujen asioiden ennaltaehkäisyn kannalta on tärkeää, että valmentajat ja muut lasten ja nuorten kanssa työskentelevät saavat aiheesta koulutusta, suorittavat kaikki FC Kirkkonummen toimihenkilöt Et ole yksin- verkkokurssin. Verkkokoulutus tarjoaa välineitä puuttua epäasialliseen käytökseen, häirintään ja väkivaltaan.

Seuramme toiminta on läpinäkyvää, avointa ja osallistavaa. Tämän mahdollistaa hyvä ja toimiva hallinto, joka on uskoaksemme kestävimmän pohjan perusta.

Treenaamme ja pelaamme puhtaasti. Välitämme lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja sen tiedämme, että jalkapalloseuran toimihenkilöinä toimimme myös esimerkkeinä ja kasvattajina pelaajille. Terveet elämäntavat ja toisia kunnioittava käytös ovat myös osa tätä harrastustoimintaa. Toimintakauden päätteeksi toteutamme joukkueillemme harrastajatyytyväisyyskyselyn. Kyselyt ovat tärkeä tiedonkeruumenetelmä, joiden tuloksista saamme arvokasta tietoa menneestä kaudesta.

Ympäristön ja ilmaston vuoksi toimimme kestävästi myös tulevia sukupolvia kohtaan. Järjestämme säännöllisesti live-Futiskirppiksiä, joista infoamme seuramme sometileillä. Facebookista löytyy myös online kirpputori, jossa kuka tahansa voi ostaa ja myydä FCK:n seuravaatteita. FC Kirkkonummi Second Hand sivuille  TÄSTÄ.

ILMOITA FC KIRKKONUMMEN TOIMINNASSA HAVAITSEMASTASI KIUSAAMISESTA TAI HÄIRINNÄSTÄ. Voit tehdä ilmoituksen myös nimettömänä.