Yleistä

FC Kirkkonummi ry, FC Kyrkslätt rf jalkapalloseuran varsinainen toiminta aloitettiin 1.1.2019.

Seuran toiminta on suomen- ja ruotsinkielinen, mutta seuran rekisteröinti- ja hallintokieli on suomi.

SEURAN ARVOT:

AVOIMESTI – INNOSTUEN – KEHITTYEN – YHDESSÄ

Seuran missio:

FC Kirkkonummen keskeinen tehtävä on toimia lasten ja nuorten liikunnallisena kasvattajana sekä aikuisten elinikäisen liikkumisen tukijana.

Seuramme toiminta on taloudellisesti vakaata ja tarjoaa jalkapallotoimintaa ympäri vuoden ulkokentillä ja sisätiloissa.

Seuramme on hyvin johdettua ja toimintamme on mitattavissa sekä olemme luoneet seuralle toimivat kehityksen mittarit joita seuraamme jatkuvasti.

Seuran visio:

Olemme merkittävin, menestyvin ja dynaamisin jalkapalloseura Länsi-Uudellamaalla vuoteen 2024 mennessä.

Seuran säännöt

Seuran säännöt löytyvät täältä: FC KIRKKONUMMI RY – säännöt