SEURAN ARVOT:

AVOIMESTI – Toiminta ja viestintä on avointa ja talous läpinäkyvää.

INNOSTUEN – Ilmapiiri ja toiminta ovat tekemiseen innostavaa sekä rohkaisevaa.

KEHITTYEN – Jokaiselle annetaan mahdollisuus kehittyä paremmaksi turvallisessa ympäristössä. Seura kehittää aktiivisesti toimintatapoja ja olosuhteita sekä kouluttaa toimijoita.

YHDESSÄ – Toimitaan yhdessä ympäri vuoden – yhteistyössä on voimaa. On ilo ja kunnia kuulua seurayhteisöön, edustaa ja kannustaa FC Kirkkonummea.

Missiomme on toimia liikunnallisena kasvattajana

Laadukas valmennus tukee niin kilpailullisesti tavoitteellisen pelaajan kuin harrastajan mielekkään pelaajapolun ja urheilijan hyvän arjen rakentumista. Tarjoamme ympärivuotista jalkapallotoimintaa hyvissä olosuhteissa.

FC Kirkkonummi on vetovoimainen ja turvallinen yhteisö harrastaa jalkapalloa. Seuran keskeinen tehtävä on toimia lasten ja nuorten liikunnallisena kasvattajana sekä aikuisten elinikäisen liikkumisen tukijana.

Visiomme 2026 on olla arvostetuin ja vetovoimaisin jalkapalloseura

FC Kirkkonummi on arvostetuin ja vetovoimaisin jalkapalloseura Uudellamaalla, ja jonka hyvä maine tunnetaan valtakunnallisesti.

Seurassamme pelaajakehitys on laadukasta ja kokonaisvaltaista. Saamme kasvatettua pelaajia nuorisomaajoukkueisiin vuosittain. Toiminta on elinvoimaista kaikissa ikäluokissa ja kaikilla tasoilla.

Olosuhteemme ovat alueen parhaimmat jalkapallon ympärivuotiselle harrastamiselle.