Miesten Kolmonen 28.8. FC Kirkkonummi 5-3 FC FINNKURD

Popcornia kentällä ja Kahvio Majakan buffetista. Perjantai-illan ottelu FC FINNKURDia oli täynnä tapahtumia. FC Kirkkonummi oli jo puoliajalla 4-1-johdossa, mutta ihan varmana voittoa ei uskaltanut pitää missään vaiheessa ottelua. Lopputulos 5-3 osoittaa jo, miten eriskummallinen peli oli kysessä. Kovaotteisessa taistossa jaettiin seitsemän varoitusta.

Peli aaltoili päästä päähän ja ensimmäisellä puoliajalla FCK käytti hyvin paikkansa. Hyökkäyksen tehoduo Bajram Xhafa ja Konsta Ryynänen viimeistelivät molemmat kaksi osumaa. Välissä vierailija FINNKURD kavensi, mutta tuhlaili lukuisia muita maalintekotilanteitaan.

FCK:n kapteeni, keskuspuolustaja Veikko Loukola oli huojentunut ottelun jälkeen, mutta ei ollut tyytyväinen joukkueen esitykseen.

– Lyhyesti sanottuna teimme pelin itsellemme vaikeaksi. Emme pystyneet pitämään ja jauhamaan palloa tarpeeksi, vaan hyökkäsimme ajoittain liian nopeasti.

Toisella puoliajalla Niklas Geitlin lisäsi Kirkkonummen johtoa jo 5-1, mutta FINNKURD kavensi jälleen ja sai vielä kaksi hieman kyseenalaista rangaistuspotkua. Ensimmäisessä toppari Iiro Alestalo liukui palloon aivan 16-alueen päällä ja kontakti vastustajan jalkaan jäi epämääräiseksi. Maalivahti Gazmend Dibrani kuitenkin venyi erinomaiseen torjuntaan.

Toinen rankkari vihellettiin, kun FINNKURDin pelaajan laukaus osui Loukolan käteen, joka oli hänen vatsansa edessä kiinni.Vierailija onnistui toisella kertaa pilkulta. Ottelun lopussa tullut kavennus ei kuitenkaan riittänyt, vaan FCK piti hienon 5-3-voiton.

 

FCK on Kolmosen debyyttikaudellaan sarjataulukossa tällä hetkellä kuudentena vain neljän pisteen päässä kakkossijasta. Perjantaina todistettiin myös kauden ennätysyleisöä Kirkkonummen keskusnurmella: 260 silmäparia. FCK kiittää mahtavasta kannustuksesta. Jokaisessa keskusnurmen viidessä ottelussa on ollut tällä kaudella yli 200 katsojaa, joten on hienoa huomata, että yhteisölliset tapahtumat kiinnostavat.

Seuraavaksi FCK matkustaa EIF/Akademin vieraaksi Tammisaareen jo keskiviikkona 2.9. FCK:lla on jäljellä vielä kaksi kotiottelua tällä kaudella. Seuraava kotiottelu pelataan 19.9. BK-46:ta vastaan. Tervetuloa paikan päälle Kolmosen ratkaisuotteluihin!