Miesten Kolmonen. 2.9. EIF/Akademi 0 – 1 FC Kirkkonummi

FC Kirkkonummen erinomainen puolustuspelaaminen oli tällä kertaa avain voittoon. Huippuvieraisen Bajram Xhafan osuessa kerran kaikki kolme pistettä seurasivat keskiviikkoiltana Tammissaaresta takaisin Kirkkonummelle.

Pelinäyttämönä toiminut Tammisaaren keskuskenttä on yksi Etelä-Suomen hienoimmista jalkapallokentistä. Pienet, lähellä kenttää olevat katsomot takaavat yhteisöllisen tunnelman ja paikan päälle oli kerääntynyt arviolta lähes 200 katsojaa.

EIF oli hallitsevampi osapuoli ensimmäisellä puoliajalla ja kotijoukkueen nuoret pelaajat liikuttivat hyvin palloa tekonurmimatolla. Vihreäpaitainen joukkue ei kuitenkaan onnistunut luomaan vaarallisia maalipaikkoja.

Sen sijaan FCK:n Bajram Xhafa onnistui käyttämään ensimmäisen paikkansa. Konsta Ryynänen syötti pallon takaviistoon ja Baikki viimeisteli oikealla jalallaan pallon alakulmaan. Yhdeksällä maalillaan Baikki on tällä hetkellä sarjan maalipörssin kolmantena.

Toisella jaksolla EIF hallitsi palloa vielä selkeämmin, mutta ei päässyt murtautumaan tarpeeksi useasti vaarallisille maalintekopaikoille. Hyvin organisoitu Pinkkien Panttereiden puolustus Gazmend Dibranin johdolla oli keskiviikkona luotettava. FCK kesti loppuun asti ja nappasi näin ollen neljännen peräkkäisen voittonsa.

Ottelutapahtuma Tammisaaressa oli todella hyvä. Puoliajalla kasteltu tekonurmi edesautti pallon liikkumista nopeasti ja loppuajan iltavalaistus ottelun mukana elävän yleisön kanssa teki illasta tunnelmallisen.

 

MAALI:

1-0 Bajram Xhafa ’35

FCK:n urakka jatkuu seuraavalla vieraspelillä FC POHUa vastaan 11.9. Seuraava kotiottelu pelataan 19.9. BK-46:ta vastaan. Tervetuloa paikan päälle Kolmosen ratkaisuotteluihin!