Seuramme toiminnan keskiössä on toimia lasten ja nuorten liikunnallisena kasvattajana sekä tukea aikuisten elinikäistä liikkumista. Toimintaryhmiä järjestämme varhaiskasvatusikäisille lapsille jo ennen heidän oman joukkuetoimintansa aloittamista. Yksi näistä toimintaryhmistämme on perhefutis; lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntaharrastus.

Taloushallinta Uniikki on vastannut FC Kirkkonummen palkanlaskennasta ja kirjanpidosta jo useamman vuoden. Nyt yhteistyömme tiivistyy, kun Taloushallinta Uniikin kanssa on tehty yhteistyösopimus, joka kestää ainakin vuoden 2024 loppuun asti.

Yhteistyösopimuksen myötä perhefutiksemme toimii jatkossa nimellä Uniikki Perhefutis.

”Perhefutiksen konsepti on hyvin poikkeuksellinen sen ollessa lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Nyt voimme tuoda jatkossa ilmi tätä ainutlaatuisuutta jo perhefutiksemme uudessa nimessä. Oli hieno nähdä, kuinka kiinnostuneita Taloushallinta Uniikin puolelta oltiin alusta saakka, kun lähdimme yhteistyöstämme keskustelemaan”, toteaa seuran toiminnanjohtaja Matias Marjander.

Yhteistyökeskusteluita helpotti molempien osapuolten hyvin yhtenevät arvot ja Taloushallinta Uniikin puolella perhefutiksen konsepti oli kiinnostava ja ajankohtainen, jonka kehittämiseen he halusivat mukaan.

”Halusimme syventää FC Kirkkonummen kanssa tehtävää yhteistyötämme ja samalla tukea lasten ja perheiden yhdessä vietettyä aikaa hyvän ja liikunnallisen harrastuksen parissa”, kertoo Taloushallinta Uniikin toimitusjohtaja Sanna Ainola-Ryth.

FC Kirkkonummen Uniikki Perhefutiksen syksyn toimintakausi alkaa jo ensi viikolla, kun ensimmäinen tapahtuma pidetään tiistaina 5. syyskuuta Jokirinteen oppimiskeskuksen tekonurmella (Jokiniityntie 5, 02400 Kirkkonummi). Lokakuun jälkeen toiminta siirtyy Gesterbyn koululle (Vilhonkummuntie 4, 02400 Kirkkonummi). Syksyn toimintakausi päättyy 5. joulukuuta. Syksyn toimintaryhmiin pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ!