Elokuun alussa käynnistyi sähkönjakeluyhtiö Carunan Nuorten Energiataidot -kilpailu, jonka tavoitteena on vahvistaa suomalaisten nuorten energiatietoisuutta. Kilpailusta on yleisöäänestyksen perusteella mahdollista voittaa 2000 euron pääpalkinto, joten äänestäjiä tarvitaan nyt.

“Megaleirit ovat FC Kirkkonummelle arvokas paikka tarjota monelle nuorelle ensimmäinen kesätyöpaikka. Tänä kesänä Carunan kilpailun myötä pystyimme tarjoamaan videon teosta kiinnostuneille leiriohjaajillemme mahdollisuuden saada kesätyöstään irti vielä enemmän. Uskoimme myös, että nuorilla olisi tähän antaa parempi näkemys kuin seuran vakituisella henkilökunnalla ja lopputulos onkin erittäin hieno!”, kertoo seuran toiminnanjohtaja Matias Marjander.

Kilpailuun osallistuu sähkönjakeluyhtiö Carunan verkkoalueelta kuusi nuorison parissa toimivaa urheiluseuraa. Urheiluseurat ovat tehneet kilpailuvideot, joilla esitellään uusia näkökulmia energian säästämisestä, uusiutuvasta energiasta, ja energian merkityksestä nyt ja tulevaisuudessa.

”Energiamurroksen myötä Suomi on matkalla kohti omavaraista, uusiutuvaa energiaa. Caruna sähkönjakelijana kulkee tätä matkaa suomalaisten kanssa. On tärkeää, että nuoret ovat tällä matkalla mukana, sillä kaikista eniten energiamurros koskettaa heitä”, sanoo Carunan viestintäjohtaja Leena Lehti-Stenholm.

Äänestä video voittoon — voittajalle 2000 euron pääpalkinto. Äänestämään pääset TÄSTÄ!

Kilpailu toteutetaan yleisöäänestyksenä. Videoita voi äänestää Carunan kampanjasivulla, ja äänestys on auki kaikille. Pääpalkintona eniten ääniä saaneelle on 2 000 euroa. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat 600 euroa. Loput osallistujat saavat 100 euron tuen toimintaansa.

Äänestysaika on voimassa 31.8 asti, minkä jälkeen voittajat julkistetaan syyskuussa.