FC Kirkkonummen organisaatio vahvistuu, kun seuran uudeksi työntekijäksi on valittu Tia Hälinen. Hälisen vastuualueella seurassamme on viestintävastaavan (aiemmin seurakoordinaattori) ja junioripäällikön työnkuvat. Hälinen aloitti seurassamme työnsä jo maanantaina 11. syyskuuta.

“Mahtavat fiilikset aloittaa FC Kirkkonummen riveissä! Minut on otettu todella hyvin ja innokkaasti vastaan. Minuun suuren vaikutuksen on tehnyt työryhmän avoin ilmapiiri, missä on mahdollisuuksia kehittää toimintaa sekä luoda uutta. Lisäksi seuralla on mielestäni hyvin selkeät ja yhtenäiset toimintatavat sekä pelisäännöt, mitkä luovat yhtenäisen seuran perustan”, Hälinen toteaa.

Tia Hälinen on kirkkonummelaislähtöinen AC Kirkkonummen kasvatti. ACK sekä KyIF ja MasKi sulautuivat nykyiseksi FC Kirkkonummeksi vuonna 2019. Hälisen peliura vei hänet kyliltä Suomen sarjoissa aina liigaan saakka, jossa hänen meriittilistaltaan löytyy muun muassa kolme Suomen mestaruutta PK-35 Vantaan ja HJK:n riveissä. Suomessa usean liigajoukkueen edustamisen lisäksi tuttavallisemmin lempinimellä ’Häli’ tunnettu Hälinen eteni urallaan Ruotsin, Espanjan sekä Tshekin liigoihin ja ulkomailta kaulaan pujotettiin Tshekissä sarjan kultainen mitali mestaruuden merkiksi Sparta Prahan paidassa.

Pitkä peliura Suomessa ja ulkomailla ei jäänyt huomiotta maajoukkueessakaan, vaan ’Häli’ on pelannut maajoukkueissa useassa eri ikäluokissa ja useissa tapahtumissa. Hälinen pelasi Suomen paidassa muun muassa alle 19-vuotiaiden EM-kilpailuissa sekä alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa. Debyytti Helmareissa koitti vuonna 2015 ja yhteensä maaotteluita aikuisten tasolla kertyi kymmenkunta. Hälinen kokeekin huippu-urheilu-uransa kokemusten hyödyttävän FC Kirkkonummen työntekijänä.

“Uskon, että minulla on seuralle paljon annettavaa eri osa-alueilla. Oman peliurani kautta pystyn auttamaan seuraa kilpailullisella tasolla. Oma palo on myös auttaa motivoituneita yksilöitä kehittymään ja kasvamaan urheilijoina. Lisäksi olen liikunnan ja harrastamisen puolesta puhuja ja haluankin panostaa aloittavien ikäluokkien toimintaan ja saada yhä useammat lapset liikkumaan ja harrastamaan, tasosta tai taustasta riippumatta. Haluan erityisesti panostaa myös tyttöpuolen toimintaan ja kasvuun”, Hälinen kuvailee itselleen tärkeitä asioita seuramme toiminnan kehittämisessä.

Uuden työntekijän rekrytointiprosessi otti oman aikansa, mutta lopputulokseen ollaan seurassa todella iloisia.

”Oli erittäin hienoa huomata, kuinka paljon saimme laadukkaita hakemuksia seurakoordinaattorimme tehtävään aina ulkomaita myöten. Tian hakemus vakuutti meidät heti, sillä oman peliuransa myötä hän omaa arvokkaita näkemyksiä, ja hän tuo varmasti uusia ajatuksia meille. Plussaa oli myös aiempi kokemus seuratyöstä Suomessa. Tian juuret ovat Kirkkonummelta ja hän voi toimia erinomaisena roolimallina pelaajillemme, että kyliltäkin voi päästä ulkomaille pelaamaan kovan työnteon kautta”,  toiminnanjohtaja Matias Marjander kertoo.

Tia hallinnoi viestintävastaavan tehtävässään seuran toimiston sähköpostia ja puhelimitse hänet tavoittaa seurakoordinaattorin puhelinnumerosta 0503076001. Junioripäällikkönä hän tulee toimimaan 5v5-pelitavan joukkueiden valmennusten tukena ja mentorina.

Tervetuloa mukaan Tia!