Maaliskuun vapaaehtoinen Johannes Halonen, P6 (2016) huoltaja.

Johannes on ollut aktiivinen ja tunnollinen vapaaehtoinen koko ajan. Hän on aina treeneissä läsnä ja tee parhaansa.

Talviaikana Johannes on auttanut paljon kentän ulkopuolellakin. Hän on käynyt auramassa esim. Kuplan parkkiksen.
”Johannes kävi ihan ilman kenenkään pyytämistä työntämässä niitä lumia. Ajeli siitä koneella ohi ja kävi vaan työntämässä, että saa autoja enempi parkkikselle,” kertoi Johanneksen vaimo Heidi.

Kerran Talvisarjan tapahtumien yhteydessä hän auttoi omien ja toisten joukkueiden vanhempia kaivaa autoja ulos jäälätäkköistä Myntinsyrjän pihalla. Siihen kului aika paljon oma vapaa aika, mutta kelloa Johannes ei katsonut.

Miten löysit FC Kirkkonummen?
– Löysin FCK:n MasKi:n ja Kylfin yhdistymisen kautta. Vanhempi poika pelasi Maskissa. Aluksi katselin hieman taka-alalla touhuja, mutta nuoremman pojan aloittaessa Loisto futiksen, rupesi FCK tulemaan tutummaksi ja kiinnostus seuraa kohtaan kasvoi.

Miksi aloitit meillä vapaaehtoisena toimimisen?
– Vapaaehtoisena aloitin ensin vanhemman pojan turnauksissa buffetissa ja siitä jäi niin hyvä mieli, että halusin osallistua nuoremman pojan joukkueen toimintaan enemmän mukaan, huoltajana ja tulevissa turnauksissa puuhamiehenä.

Miksi tykkäät olla osaa meidän tiimiämme?
– On mahtavaa olla osa tätä innokasta ja energistä P2016 joukkuetta. Pojista saa niin paljon energiaa ja harjoituksissa/peleissä unohtuu kaikki muut asiat, kun poikien kanssa touhuaa. Lisäksi meillä on aivan huippu valmentajat ja toimihenkilöt.

Mikä on paras muisti FCK aikana?
– Varmaan parhaita hetkiä FCK on ollut vanhemman pojan turnauksessa buffassa toimiminen, sekä kun nuorempi poika aloitti oman ikäsarjansa.

Mitä suosittelisit, jos joku vielä mietti, että kannattaako aloittaa toimijana lasten jalkapallon pariin?
– Ehdottomasti kannattaa lähteä mukaan toimijaksi lasten jalkapalloon. Siitä saa niin paljon hyvää mieltä ja energiaa tuleville päiville. Lapsille kannattaa aina antaa aikaansa, se on niin ainutkertaista aikaa.

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan yhteistyössä K-Citymarket Kirkkonummi kanssa 50€ K-lahjakortilla ja seuran tunnustuspalkinnolla. Lisätietoja kuukauden vapaaehtoisten palkitsemiskampanjasta TÄÄLTÄ.