FC Kirkkonummi on palkannut osa-aikaisen harrastevastaavan. Kalle Niemi aloittaa uudessa tehtävässään 1.11.2021.

FC Kirkkonummi haluaa panostaa jatkossa entistä kokonaisvaltaisemmin seuran ikäluokkiin ja joukkueisiin. Tämä rekrytointi on osa seuran uutta strategiaa, missä haluamme tukea tavoitteellisen pelaajan kuin harrastajan mielekkään pelaajapolun ja urheilijan hyvän arjen rakentumista. Tämä lisää resursseja 8v8 ja 11v11 ikäluokkien seuratukeen, jota seuran valmennuspäällikkö Tatu Nevala on hoitanut aikaisemmin yksin. 

Tästä yhtenä toimenpiteenä on uuden harrastevastaava -toimenkuvan perustaminen. Seura on palkannut uuteen pestiin Kalle Niemen, joka aloitti seurassa viime vuonna B-poikien White -ryhmän vastuuvalmentajana ja osalle seuraväestä tuttu tätä kautta.

Kallen työtehtäviin tulee kuulumaan mm. vastuu ja tuki seuran U10 – U18 tyttö- ja poikaikäluokkien haaste- ja harrastejoukkueista, seuran valmennuslinjauksen kehittäminen ja jalkauttaminen sekä toimintakulttuurin ja uuden seurastrategian jalkauttaminen. Toimenkuva on osa-aikainen (12 h/viikko). 

Lisäksi Kalle jatkaa tulevallakin kaudella 2022 B-poikien White -ryhmän vastuuvalmentajana erillisen sopimuksen mukaisesti. 

– Mahtavaa hypätä mukaan kehittämään FC Kirkkonummen toimintaa huippuporukkaan ja avoimeen ilmapiiriin. Muutin Masalaan reilu vuosi takaperin ja minut on otettu seurassa avosylin mukaan yhteisöön kylillä ja jalkapallokentillä. Toimin ennen saapumistani Malmin Palloseurassa erilaissa valmennustehtävissä noin kymmenen vuoden ajan. Pelaajaurani aikana pelasin nuorena jalkapalloa SM-tasolla ja parinkympin jälkeen kolusin eri aladivareita läpi. Jalkapallo on siten ollut läsnä elämässäni jo kolmenkymmenen vuoden ajan ja oppia karttunut erilaisista asioista aiheeseen liittyen, kertoo uusi harrastevastaava Kalle Niemi.

– Lähdenkin tästä syystä innolla kuuntelemaan ja tutustumaan FC Kirkkonummen laadukkaaseen toimintaan. Pyrin nöyrästi jakamaan kertynyttä osaamistani pelin ja joukkuetoiminnan eri osa-alueista ja tulen omalta osaltani tukemaan Kirkkonummelaista jalkapalloa eteenpäin. Toimintani perustan aina kunnioitukseen, mahdollisuuksien antamiseen ja saamiseen sekä ajatukseen, että pitää muistaa antaa kaverin loistaa. Jalkapallo on joukkuepeliä kentällä ja sen ympärillä. Kiitän myös seurajohtoa luottamuksesta. Nähdään kentillä! Aina saa rohkeasti olla yhteydessä ja lähestyä, jatkaa Niemi.

FC Kirkkonummi saa Kallesta erinomaisen lisäresurssin seuran työntekijöiden joukkoon.

– Kalle on ihmisenä huipputyyppi ja hän tulee varmasti sopimaan täydellisesti tähän uuteen toimenkuvaan. Seuran pelaajamäärän kasvaessa hurjasti tänä vuonna haluamme edelleen, että kenttätoiminta on laadukasta ja se kehittyy koko ajan. On äärimmäisen tärkeä saada Kallen tapainen henkilö kehittämään yhdessä seuramme tulevaisuutta, iloitsee seuran toiminnanjohtaja Sami Rukkila. 

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja
Sami Rukkila
puh. 050 303 4541
sami.rukkila(a)fckirkkonummi.fi