Meillä on iloisia uutisia seuran jäsenistölle, koska rakennustyöt ollaan viimein saatu aloitettua Masalan kuplahallilla tällä viikolla maatöiden osalta. Tavoiteaikataulu uuden kuplan valmistumisen suhteen on marraskuun puoliväli, joka tarkentuu varmasti tässä seuraavien viikkojen ajan.

Seuraavien viikkojen ajan on siis tarkoitus valaa uudet perustukset, huoltaa koneet, uusia kuplakangas ja valaistus, rakentaa aita kuplan ympärille sekä asentaa videovalvonta alueelle. Iso on urakka, mutta toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Masalan kuplahalli on tästä päivästä tiistai 5.10. alkaen rakennustyömaa, joten sinne ei ole mitään asiaa kenelläkään enään ennen kuplan valmistumista. Toivon myös valvovia silmiä seuran jäsenistöstä, jos siellä nähdään porukkaa, niin heidät voi ystävällisesti ohjata muualle. Kaikki oleskelu ja pelaaminen on kiellettyä rakennustyömaalla.

Kirkkonummen Urheilukentät Oy on solminut urakkasopimuksen Polarhall Oy:n kanssa 29.9.2021, joka hoitaa rakennustyöt kuplalla. Maatyöt hoitaa seuran pitkäaikainen yhteistyökumppani Soraliike Lindberg.

FC Kirkkonummen omistaman yhtiön Kirkkonummen Urheilukentät Oy:n puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti kesäkuussa Andreas Backman edesmenneen Jan-Henrik Pursiaisen tilalle. Yhtiön hallituksen muut jäsenet Janne Itkonen, Kimmo Kaskimies, Jonas Lindberg ja Miikka Saari.

– Kirkkonummen Urheilukentät Oy & FC Kirkkonummi ry