Zyron Paro vastaa seuran maalivahtivalmennuksesta kaudella 2022

FC Kirkkonummen maalivahtivalmennukseen muutoksia, kun tätä puolta hoitanut Joonas Salmimäki jää pois. Kiitämme seuratasolla erinomaisesti tätä pestiä hoitanutta Joonasta ja toivotamme kaikkea hyvää jatkoon. Nähdään varmasti kentillä!

FC Kirkkonummi on palkannut uuden maalivahtivalmentajan Zyron Paron. Zyron aloittaa tehtävässään 1.11.2021. Uuden maalivahtivalmentajan Zyron Paron tehtävä on vastata seuran maalivahtivalmennuksesta ja sen kehittämisestä. Hänen työnkuvaan kuuluu mm. olla mukana seuran maalivahtien viikoittaisessa arjessa, MV-valmennuslinjauksen kehittäminen ja jalkauttaminen, sekä järjestää sisäisiä mv-koulutuksia. Toimenkuva on kokoaikainen.

– Ensinnäkin kiitokset vastaanotosta, jonka olen jo tähän mennessä saanut ja innolla odotankin itse toimintaan pääsemistä. Koen tämän uutena ja haastavana askeleena jälleen valmennusurallani ja odotankin toiveikkaana mitä kaikkea pystymme yhdessä mahdollistamaan tämän suuren pelaajamäärän omaavan seuran kanssa. Kohti uutta ja isoja askelia edessä, kommentoi seuran uusi maalivahtivalmentaja Zyron Paro.

– Isoina tehtävinä koen jalkauttaa juuri selkeämmät toimintamallit koko seuran maalivahdeille ja näin ollen myös jalkauttaa mv-toimintaa koulutusten kautta koko seuran kollektiiviin ja pelimalleihin/-tapoihin. Tämä tietenkin kaikki aikaa vaativa prosessi ja uskonkin FC Kirkkonummen seurana pystyvän tarjoamaan juuri sen etsimäni tuen ja halukkuuden niin seuran kuin pelaajistonkin kanssa. Mahtavaa päästä mukaan seuraan, jatkaa Zyron.

Zyron Paro siirtyy Kirkkonummelle FC Espoon organisaatiosta, jossa hän teki vastaavaa työtä. Zyron suorittaa tällä hetkellä UEFA GK B -maalivahtivalmentajakoulutusta ja omaa kokemusta maalivahtivalmennuksesta FC Espoon lisäksi EsPasta ja PK-35:sta.

– Ammattimiestä haettiin ja semmoinen saatiin Zyronista. Haluamme entisestään vahvistaa seuraorganisaatiota ja maalivahtivalmennus on oleellisessa asemassa laadukkaassa seuratoiminnassa. Olen täysin vakuuttunut, että Zyron on oikea henkilö edelleen kehittämään seuran maalivahtitoimintaa, toteaa seuran toiminnanjohtaja Sami Rukkila.

– Zyron on positiivinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava ammattilainen. Otamme hänet ilomielin kehittämään yhdessä seuran toimintaa ja erityisesti maalivahtitoimintaa, jatkaa Rukkila.

FC Kirkkonummi toivottaa Zyronin lämpimästi tervetulleeksi seurayhteisöön.

 

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja
Sami Rukkila
puh. 050 303 4541
sami.rukkila(a)fckirkkonummi.fi