FC Kirkkonummi – P6 (2015)

Tervetuloa P6 (2015) sivuille.

Joukkue perustettiin 1.12.2020. Joukkueessa pelaa pääasiassa 2015 syntyneitä poikia mutta mukana on myös reippaita jalkapallosta innostuneita 2016 syntyneitä poikia.

Tervetuloa kokeilemaan upeaa harrastusta iloiseen joukkueeseen! Pelaaja voi kokeilla joukkueessa seuran linjauksen mukaisesti 1 kk:n ajan ilman kustannuksia (vakuutuksesta huolehdittava itse kokeilujaksolla!)ja päättää sen jälkeen tuntuuko laji omalta.

Joukkue treenaa 2 krt/vkossa seuran junioripäällikkö Aarne Sulgin ja vapaaehtoisista vanhempi-valmentajista muodostuneen valmennusryhmän luotsaamaana.

Joukkueen vastuuhenkilönä toimi seuran junioripäällikkö - Aarne Sulg aarne.sulg@fckirkkonummi.fi

Joukkueenjohtajina toimivat Katja Sankalahti p. 0405350405 (p2015@fckirkkonummi.fi) ja Alexandra LeBell (raha-asiat).

Tervetuloa kivan lajin pariin!

Aarne Sulg
aarne.sulg(a)fckirkkonummi.fi

Katja Sankalahti
puh.