FC Kirkkonummi – P9 (2012)

FC Kirkkonummi P9 on 2012 syntyneiden poikien joukkue. Joukkueessa on tällä hetkellä noin 40 pelaajaa. Lisää innokkaita pikkufutareita mahtuu siis vielä hyvin mukaan! Harjoittelemme tällä hetkellä kolme kertaa viikossa. Kesällä osallistumme Espoon kesäliigaan ja pelaamme mahdollisuuksien mukaan harjoitusotteluita.

Meillä voi kokeilla lajia kuukauden ajan maksutta ennen virallista joukkueeseen liittymistä. Oheisen linkin kautta tulee ilmoittautua, niin saa tunnukset Jalkkikseen. Jalkkiksen kautta ilmottaudutaan mukaan treeneihin ja sen kautta hoidamme myös kaiken tiedotuksen esim. treeniaikojen muutoksista yms. Ilmoittaudu mukaan täältä

Alkuun riittää pallo (koko 3), säärisuojat sekä vesipullo.

Tervetuloa mukaan! Tule tarvittaessa kyselemään lisää kentän laidalla.

Seuraa meitä Instassa!

Huom! Sähköpostiosoitteemme on muuttunut, uusi osoite:

Mesvac cup järjestetään myös tänä vuonna 28.8.2021 Kirkkonummen keskustan tekonurmella. Lisätietoja turnaukset välilehdestä.

Gills Tangan

Stiina Vuorio

Laura Aarnio

Pirjo Henriksson-Omar