FC Kirkkonummi – P9 (2012)

FC Kirkkonummi P9 on 2012 syntyneiden poikien joukkue. Joukkueessa on tällä hetkellä noin 45 pelaajaa. Lisää innokkaita pikkufutareita mahtuu siis vielä hyvin mukaan! Harjoitukset on 2 kertaa viikossa, maanantaisin keskustan tekonurmella ja keskiviikkoisin Masalassa framilla. Talvikaudella osallistumme Espoon Talviliigaan ja pelaamme mahdollisuuksien mukaan harjoitusotteluita.

Meillä voi kokeilla lajia kuukauden ajan maksutta ennen virallista joukkueeseen liittymistä. Oheisen linkin kautta tulee ilmoittautua, niin saa tunnukset Jalkkikseen. Jalkkiksen kautta ilmottaudutaan mukaan treeneihin ja sen kautta hoidamme myös kaiken tiedotuksen esim. treeniaikojen muutoksista yms. Ilmoittaudu mukaan täältä

Alkuun riittää pallo (koko 3, suositus Select Omega tai Palermo), säärisuojat sekä vesipullo.

Tervetuloa mukaan! Tule tarvittaessa kyselemään lisää kentän laidalla.

Seuraa meitä Instassa!

Huom! Sähköpostiosoitteemme on muuttunut, uusi osoite:

Gills Tangan

Stiina Vuorio

Laura Aarnio

Pirjo Henriksson-Omar

Jenni Lindstedt
P2012(a)fckirkkonummi.fi

Ikäluokan tarkemmat tiedot (mm. kalenteri, yhteystiedot, ilmoittautuminen) täältä