FC Kirkkonummi – P14 (2008)

AVOIMET HARJOITUKSET MARRASKUUSSA 2021

Joukkue järjestää avoimet harjoitukset viikoilla 45-47, niihin ovat tervetulleita kaikki 2008 syntyneet pojat, jotka etsivät tavoit­teel­lista toimintaa (ensi kaudella pelaamme kilparyhmän kanssa Ykköstä) tai mukavaa uutta harrastusta jalkapallon merkeissä. Ole rohkeasti yhteydessä p2008@fckirkkonummi.fi ja kerro itsestäsi ja tavoitteistasi. Lisätietoja kilparyhmän toiminnasta saat myös Ville Niemenlehdolta (ville.niemenlehto@gmail.com).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
FC Kirkkonummi P14 (P2008) lyhyesti:

FC Kirkkonummi yhdisti eteläisen Kirkkonummen jalkapalloilijat samaan seuraan 2019 vuoden alusta. Olemme FC Kirkkonummen 2008-syntyneiden poikien joukkue, joka koostuu noin 50 innokkaasta pelaajasta. Harjoittelemme ja pelaamme harrastetasolta kilpatasolle. Mukaan mahtuu lisääkin pelaajia, joten jos jalkapallo kiinnostaa, niin olehan yhteydessä uusista pelaajista vastaavaan Marjut Witikaiseen maijuw@gmail.com. Muissa asioissa tavoitat meidät myös sähköpostilla p2008@kirkkonummi.fi osoitteesta.

Voit seurata meitä myös Instagramissa @fckirkkonummi_p08

POIKKEUKSELLINEN KAUSI HUIPENTUI SARJANOUSUUN – ENSI KEVÄÄNÄ PELATAAN EDUSTUSRYHMÄN KANSSA YKKÖSTÄ.

Lue lisää kuluneesta kaudesta Kirkkonummen Sanomien jutusta joka julkaistu 18.10.2020.

Vastuuvalmentaja (kilpa)
Jarno Kärkkäinen
jarno.karkkainen(a)fckirkkonummi.fi

Joukkueenjohtaja (kilpa)