FC Kirkkonummi – P8 (2013)

FC Kirkkonummi P8 on vuonna 2013 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue. Pelaajamäärä on n. 50 ja otamme joukkoomme lisää uusia reippaita pallotaitureiksi haluavia. Treenit on marraskuusta alkean maanantaisin keskustan tekonurmella ja keskiviikkoisin Masalassa Framnäsin tekonurmella. Pelaamme mahdollisuuksien mukaan harjoistusotteluita muita seuroja vastaan sekä osallistumme talvikaudella Nummelan tarvisarjaan.

Tarjoamme vanhemmille loistavan tilaisuuden tulla mukaan joukkueen toimintaan apuvalmentajatehtävien muodossa. Seura järjestää koulutustilaisuuksia isä-/äitivalmentajille ja joukkueen valmentajat ovat aina valmiina auttamaan alkuun.

Janne Itkonen
janne.itkonen(a)fckirkkonummi.fi

Janina Ukkonen
puh. 040 7689144