Miesten Kolmonen 14.8.: FC Kirkkonummi 2-0 Club Latino Espanol

Shakira soi kaiuttimista ennen peliä ja myöhäinen kesäilta oli lämpimän kaunis Kirkkonummella. Vierailija Club Latino Espanol oli vastaantulija hyvällä ottelusuunnitelmalla peliin lähtenyttä FC Kirkkonummea vastaan. Paremmalla viimeisten syöttöjen ja laukausten toteuttamisella FCK olisi voinut ratkaista ottelun selvänumeroisemmin, mutta saa olla tyytyväinen 2-0-voittoon.

Peli alkoi FCK:n hallinnassa, kun vierailija puolusti omaa maaliansa varsin syvältä. Jaakko Nurmisen johdolla kotijoukkue sai keskikentän haltuun. 1-0-maalissa korkealla itseluottamuksella pelaava Bajram Xhafa pelattiin vasemmalta läpi. Baikki viimeisteli poikkeuksellisesti voiman sijaan hennolla sijoituksella ohi CLE:n maalivahdin.

Päävalmentaja Jarno Kärkkäinen oli päässyt skouttaamaan CLE:n edellisen ottelun ja FCK onnistui käyttämään onnistuneesti tiloja, jotka jäivät kentälle.

 

Ensimmäisellä puoliajalla oli mahdollisuuksia lisämaaleihinkin ja yksi kauden osumista oli lähellä, mutta Baikin voimakas volley suhahti vähän yli maalin. Yleisössä puitiin puoliajan makkarajonossa yllättävän passiivisesti pelaavaa vierailijaa.

Toisella puoliajalla CLE näennäisesti prässäsi ylempää ja pääsi peliin paremmin mukaan. Heti jakson alussa ottelun parhaana palkittu Aki Meriluoto niittasi kamppailun kuitenkin 2-0-lukemiin. Xhafa pääsi jälleen kentän vasemmalta puolelta puolittain läpi ja syötti epäitsekkäästi takaviistoon boksin kulmalle Akille. Akin ensimmäinen viimeistely-yritys kimposi hänelle tolpasta takaisin, josta Aki sitten tälläsi varmasti pallon maaliin.

Lisäosumia ei nähty ja kirkkonummelaisyleisö sai lähteä tyytyväisenä tapahtumasta kotiin. Yleisömäärä perjantaina oli 210. Kyseessä oli kauden neljäs Kirkkonummen keskusnurmella pelattu kotiottelu ja neljäs kerta kotipyhätöllemme oli saapunut yli 200 katsojaa. FC Kirkkonummi kiittää!

Maalit:

26′ Bajram Xhafa 1-0

47′ Aki Meriluoto 2-0

FCK matkustaa seuraavaksi viime kaudelta tutun kilpakumppani Espoon Tikan vieraaksi torstaina 20.8. Seuraava kotiottelu avaa Kirkkonummi-päivät perjantaina 28.8. Vierailijaksi saapuu FC Finnkurd. Tervetuloa paikan päälle keskuskentälle! Luodaan silloin hyvä perhetapahtuma, joka käynnistää Kirkkonummi-päivien viikonlopun.