Aavo Sarap, uusi FC Kirkkonummen seuravalmentaja

Tällä viikolla FC Kirkkonummen seuravalmentajana aloitti kokenut virolainen jalkapallovalmentaja Aavo Sarap. Sarapilla on takana pelaajaura 70- ja 80-luvun Neuvostoliiton sarjoista, saavutuksina Neuvosto- Viron mestaruus ja hopea. Valmentajana hän on toiminut Virossa FC Flora organisaation eri-ikäisten joukkueissa, Viron juniorimaajoukkueiden parissa sekä valmentanut Tallinna Kalevin miesten edustusjoukkuetta Viron ykkösessä ja pääsarjassa sekä toiminut Viron palloliiton kouluttajana.

Vuodesta 2010 lähtien hän on työskentelyt Suomessa mm. Atlantiksen sekä Gnistanin edustuksen ja nuorten kanssa, Sibbo-Vargarna valmennuspäällikkönä ja TiPS.n juniorivalmentajana. Sarapilla on UEFA Pro tason lisenssi sekä lukuisia lisäkoulutuksia Raymond Verheijenin WFA JA FCE kursseilta.

Aavo aloittaa seurassa Miesten Edustusjoukkueen päävalmentajana sekä toimii valmentajana P14 (2008) ja P9 (2013) poikien ikäluokissa. Aavon toimenkuvaa kuuluu myös lisäksi seuratöitä, mm. taitoharjoitukset ja URHEA-treenit.

“FC Kirkkonummi on nuori ja nopeasti kehittyvä jalkapalloseura. Koen, että minut on vastaanotettu lämpimästi ja toivon että pystyn auttamaan koko seuran ja pelaajien kehityksessä”, kertoo Aavo Sarap.

Lämpimästi tervetuloa seuraan!

 

Seuravalmentaja
Aavo Sarap (UEFA PRO)
puh. 044 2660 077
aavo.sarap(a)fckirkkonummi.fi
Miehet Edustus päävalmentaja + valmentaja P14 & P9