Nyt sunnuntaina 25. päivänä vietetään Valmentajan päivää ja haluamme seurana kiittää tällä viestillä kaikkia seuramme valmentajia arvokkaasta työstä. Seurassamme on tällä hetkellä 127 valmentajaa eri ikäluokissa ja joukkueissa, jotka tekevät ympärivuoden korvaamatonta työtä jalkapallon parissa. On sanomattakin selvää, että mikään seura ei pyörisi ilman heidän panosta. Olette korvaamattomia meille ja meidän pelaajille, kiitos!

Mistä on kysymys Valmentajan päivässä? Valmentajan päivän ideana on tuoda urheiluvalmentajien arvokasta toimintaa esiin jakamalla kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja järjestämällä pieniä yllätyksiä omille valmentajille.

Kannustan teitä kaikkia seuran jäseniä lähtemään mukaan päivään. Kiittäkää omia valmentajia Valmentajan päivänä. Järjestäkään jokin huomionosoitus tai tapahtuma, tai kiittäkää viestin tai videon muodossa. Jaa kiitoksesi ja mahdollinen tekosi häshtägeillä #kiittikoutsi, #thankscoach ja #beactive.

Lisätietoja Valmentajan päivästä: https://www.suomenvalmentajat.fi/arvostus/valmentajan-paiva-25.9/

Valmentajan päivä on kerran vuodessa, mutta muistutan teitä huomioimaan omia valmentajia läpi vuoden. Pieni sana “kiitos” tai “oli hyvät treenit” auttavat jaksamaan kummasti valmentajia hektisessä arjessa.