Arvoisa FC Kirkkonummen jäsen,

Tässä seuraa päivitystä vallitsevaan tilanteeseen seuramme puolesta. Tilanne muuttuu lähes päivittäin ja seuraamme tiiviisti Valtioneuvoston sekä Suomen Palloliiton antamia neuvoja / ohjeita koronavirusepidemiaan liittyen. Vallitseva tilanne on varsin hankala kaikille urheiluseuroille, erityisesti taloudellisesti. Seura sekä joukkueet ovat tehneet tarvittavia sopeuttamistoimia, jotta kustannuksia ollaan saatu laskettua. Lisäksi kaikki seurat, kuten mekin, tarvitsemme nyt jäseniemme tukea päästäksemme tästä tilanteesta yli mahdollisimman vähin seurauksin. Erilaisia taloudellisia tukimuotoja, joilla voitte tukea seuramme toimintaa, on listattu viestin loppuun. Muistetaan, että futiksen arvo on tutkitusti terveys-, sosiaali- ja taloushyötyinä Suomessa 770 miljoonaa euroa vuositasolla, ja me olemme tässä mukana.

Suomen Palloliiton hallitus päätti maanantaina 30.3. jalkapallotoiminnan keskeytyksen jatkumisesta ainakin 13.5. saakka. Noudatamme seurassamme tätä ohjeistusta ja olemme varautuneet keskeytyksen jatkumiseen tarvittaessa myös 13.5. jälkeenkin. Päätöksessä seurataan Valtioneuvoston linjauksia. Kilpailutoiminta on arvion mukaan mahdollista aloittaa noin kahden viikon kuluttua siitä, kun joukkuetoiminta käynnistyy. 

Jalkapallotoiminnan keskeyttäminen ei tarkoita sitä, että toiminta seurassamme keskeytyisi. Toiminnan muoto on vain muuttunut ja kehoitamme edelleen pelaajiamme olemaan aktiivisia omatoimiharjoittelun suhteen. Joukkueiden etäharjoitukset ovat käynnistyneet jo maaliskuun aikana ja nämä jatkuvat edelleen aktiivisesti. Kaikkiin seuran ikäluokkiin on nimetty oma vastuuhenkilö, joka huolehtii kaikkien kyseisen ikäluokan pelaajien omatoimiharjoittelusta sekä sen seurannasta tämän “ylimenokauden” aikana. Nyt jo lyhyessä ajassa pelaajat ovat oppineet upeita temppuja ja palloa ollaan kesytetty ahkerasti omatoimitreenien muodossa. Muistetaan vain edelleen noudattaa tunnollisesti viranomaisten ohjeita liittyen ryhmäkokoontumisiin. 

Materiaalia on tällä hetkellä todella paljon ja uutta tuotetaan koko ajan eri seurojen toimesta. Niitä kannattaa hyödyntää vapaasti. Meiltä löytyy myös YouTubesta seuran kanava, FC Kirkkonummi TV, josta löytyy erilaisia materiaaleja klippien ja haasteiden muodossa. Uusia haasteita lisätään kanavalle viikottain ainakin toukokuun loppuun asti. Kannattaa myös ottaa seuran sosiaalinen media seurantaan (instagram, twitter ja facebook), jotta pysyt ajantasalla seuran toiminnasta. Käyttäjätunnus kaikissa on @fckirkkonummi.

Urheiluseuroja voi tukea taloudellisesti erilaisin keinoin tässä haastavassa tilanteessa. Meitä voit tukea seuraavasti:

  • Edustuksen kausikortit 30€ / kpl kaudelle 2020. Edustusjoukkue nousi viime kaudella upean sarjakauden ansiosta suoraan Kolmoseen. Lisätietoja ja kausikortin tilaaminen: https://fckirkkonummi.fi/joukkueet/miehet/edustus/kausikortit
  • Seuran fanihupparit ovat myynnissä seuran fanikaupassa. Käy tilaamassa upea huppari ja samalla tuet seuran toimintaa: https://brandix.mycashflow.fi/category/31/football-club-kirkkonummi
  • Yritykset, jotka ovat kiinnostuneita seuran tukemisesta, voivat olla yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan.
  • Olemalla mukana toiminnassa tämän vaikean ajan yli, tuet seuran toimintaa.
  • Tulemme julkaisemaan lisää tukimuotoja myöhemmin.

Voikaa hyvin, liikutaan ahkerasti ja noudatetaan tarkkaan Valtioneuvoston ohjeistuksia koskien koronavirusepidemian hidastamista. Yhdessä tästä selvitään ja ollaan valmiita, kun pelit taas jalkapallossa starttaavat. 

 

Kirkkonummella 3.4.2020

FC Kirkkonummi

Mari Saarikivi, puheenjohtaja
Sami Rukkila, toiminnanjohtaja