Kirkkonummella pääsee kesäkuussa leffaan – Screen in Town -kiertue tuo kuntaan drive-in-elokuvateatterin

Drive-in-elokuvat ovat varmasti tuttuja monelle Yhdysvalloista. Kesäkuussa samaan tunnelmaan pääsee Kirkkonummellakin, kun kiertävä drive-in-teatteri Screen in Town saapuu kuntaan 10. ja 11. kesäkuuta.

– Teatteri toteutetaan projektorin sijaan screenillä, sillä Suomen kesä on kirkas ja näin voimme välttää mahdolliset ongelmat, jotka projektorin kanssa tulisivat. Elokuvien ääni lähetetään autoihin radioteitse, kiertueen tekniikan toteuttavan yrityksen Coregon toimitusjohtaja Hannu Elomaa kertoo.

FC Kirkkonummi toimii tapahtuman järjestäjänä yhteistyössä CoreGon kanssa. Elokuvien tarkoitus on tarjota jotain uutta paikkakunnalle sekä toimia seuran varainhankintana, joka nykytilanteessa on seisahtunut. 

Paikkana on K-Citymarket Kirkkonummen ylätasanteen parkkipaikka, joten leffaeväät voitte noutaa kaupasta ennen omaa näytöstäsi. Tapahtumaa järjestävän FC Kirkkonummen toiminnanjohtajan Sami Rukkilan mukaan paikka on erinomainen tilaisuuden järjestämistä varten, koska sinne mahtuu helposti 50 autoa. 

– Kiinnostuin heti itse henkilökohtaisesti konseptista, kun tätä tarjottiin meille. Ykkösprioriteetti seuralla on tarjota jotain uutta elämystoimintaa Kirkkonummella ja tässä on mielestäni oiva keino siihen. Yhteistyökumppani CoreGo tuo käytännössä kaiken valmiina meille paikan päälle, joten tämä ei sido hirveästi resursseja seuralta, Rukkila kertoo.

Esitettäviä elokuvia on neljä kahtena peräkkäisenä iltana:

Keskiviikko 10.6.2020
klo 17.30 – VIIDAKON VEIJARIT
klo 20.00 – MIDWAY

Torstai 11.6.2020
klo 17.30 – KOIRANPÄIVÄT
klo 20.00 – THE PEANUT BUTTER FALCON

Lisätietoja elokuvista ja lipunmyynti: https://www.screenintown.com/

– Leffavalintoihin vaikutti oleellisesti se, että halusimme tarjota laajalle kohderyhmälle vaihtoehtoja. Iltapäivänäytökset (klo 17.30) ovat suunnattu lapsiperheille ja iltanäytökset (klo 20.00) nuorille sekä aikuisille, Rukkila kertoo.

Jokaisen näytöksen maksimiautokapasiteetti on 50, joten ostathan lippusi ajoissa ja varmistat paikkasi tästä upeasta elämyksestä. 

Lipunmyynnin jäädessä pieneksi, pidätämme oikeuden tapahtuman peruuttamiselle. Tällöin jo maksettujen lippujen rahat palautetaan asiakkaille.

(Artikkelia päivitetty 4.6.2020 klo 12.25.)