Laura Aarnio, uusi FC Kirkkonummen seuravalmentaja

Tänään maanantaina 14.11. FC Kirkkonummen seuravalmentajana on aloittanut osalle jo entuudestaan seurasta tuttu Laura Aarnio. Laura on toiminut P2012 ja T2014 ikäluokkien joukkueenjohtajana ja hänellä pelaa kolme omaa lasta seurassa. Varhaiskasvatuksen ammattilainen sekä liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon omaava Laura tuo huippuosaamista seuraan.

Laura tulee toimimaan aloittavien ikäluokkien vastuuvalmentajana sekä seuravalmentajan toimenkuvaan kuuluu seuran grassroots-toiminnasta vastaaminen (mm. päiväkoti- ja kouluyhteistyö, jalkapallokoulun ja perhefutiksen pyörittäminen) sekä muista matalan kynnyksen ryhmistä vastaaminen. Lisäksi Laura on mukana seuran leiritoiminnan organisoinnissa ja toteutuksessa. Työ on osa-aikainen.

FC Kirkkonummi saa Laurasta erinomaisen työntekijän seuran työntekijöiden joukkoon.

– Laura on ihmisenä huipputyyppi ja hän tulee varmasti sopimaan täydellisesti tähän uuteen toimenkuvaan. Kokemusta Lauralla on todella paljon lapsista ja valmentamisesta kuten myös seuratoiminnasta, joten hänen palkkaaminen oli helppo valinta meille, iloitsee seuran toiminnanjohtaja Sami Rukkila. 

– FC Kirkkonummi on minulle jo vuosien ajalta tuttu seura omien lasten kautta ja seuratyö on aina ollut minulle sydämen asia. Seura tekee hienoa työtä lasten ja nuorten urheilun eteen, joten sopivan työtehtävän löydyttyä siihen oli helppo tarttua. Innolla odotan uusia kokemuksia ja tulevia haasteita seuravalmentajana. Kentän laidalla tavataan, kertoo seuran uusi seuravalmentaja Laura Aarnio.

 

Yhteystiedot
Laura Aarnio
puh. 050 538 2187
laura.aarnio(a)fckirkkonummi.fi