Kirkkonummelaiset seurat Rangers ja FC Kirkkonummi myyvät rajoitetun erän yhteistä kausikorttia, jolla pääsee katsomaan molempien seurojen Miesten Edustusjoukkueiden sarjapelejä seuraavilla kausilla (Rangers 2021-2022 & FCK 2022). Kausikortin hinta on 79 euroa. Ostamalla kausikortin lähdet yhteiselle Kylien matkalle ja tuet samalla paikallisten Edustusjoukkueiden toimintaa.

Rangersin miehet pelaavat kaudella 2021-2022 salibandyn Miesten Divaria, kun taas FC Kirkkonummen Miesten Edustusjoukkueen kauden 2022 sarjataso ei ole vielä tiedossa. Kaudella 2021 FCK:n Miehet pelaavat Eteläisen alueen Kolmosta, jossa kausi käy kuumimmillaan.

”Tämä on yhteistyötä uudella tavalla”, kiteyttää Rangersin valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä.

”Pyrimme usealla osa-alueella lisäämään Kylien seurojen välistä yhteistyötä. Uskomme vahvasti, että FCK:n ja Rangersin välinen yhteistyö ei ole kummaltakaan pois, vaan päinvastoin tuo paljon uusia ja hienoja mahdollisuuksia. FCK:lla on hyvin raikas tekemisen meininki ja onhan meillä paljon samaa katsojakuntaa”, Fager-Pintilä lisää.

”Viedään yhdessä Kylien urheilukulttuuria eteenpäin ja tuodaan omalta osaltamme molempia mielenkiintoisia joukkueita esiin. Kylien urheilussa on suuri potentiaali tulla entistä näkyvämmäksi ja viihdyttävämmäksi, johon yhteistyö antaa avaimia”, Fager-Pintilä avaa kausaritempauksen taustoja.

”Komppaan täysin Sebua. Tää on meidän kaikkien yhteinen juttu ja toivon ihmisten lähtevän mukaan tähän kampanjaan.”, FC Kirkkonummen toiminnanjohtaja Sami Rukkila kertoo.

Tunnelma on mukavan odottava lähestyvää salibandyn sarjakautta ajatellen.

Rangersin miesten edustusjoukkueen Divari-kausi alkaa syyskuussa. Joukkueen runko on ollut kasassa jo hyvän tovin. Muutaman pelaajan kanssa ovat neuvottelut kesken ja viimeistään elokuussa saatetaan saada iloisia uutisia.

Päällimmäisenä toiveena on, että katsomoihin saadaan jälleen ottaa ihmisiä turvallisesti. Tulevasta kaudesta erityisen tekee se, että Rangers siirtyy uuteen Jokiniityn kouluun pelaamaan hienoihin puitteisiin.

”Edellisen kauden tyhjien katsomoiden otteluiden jälkeen joukkue odottaa valtavasti, että Kylien hieno yleisö pääsee jälleen lehtereille”, Fager-Pintilä sanoo.

”Kausarin hankkiminen on mahtava tapa tukea Kylien urheilua kertaheitolla. Seuroille poikkeusajat ovat tuoneet taloudellisia haasteita ja yhteiskausarin hankkimalla olet tärkeässä osassa tukemassa Kylien laatujoukkueita”, Fager-Pintilä painottaa.

Monille katsojille maistuvat sekä salibandy että jalkapallo.

”Mutta parhaimmillaan tässä molemmat voivat saada jopa laajennettua kannattajapohjaa. Ja samalla tämä helpottaa molempien joukkueiden fanien otteluihin pääsyä”, Fager-Pintilä lisää.

”Nyt sitten ostohousut jalkaan ja tukemaan paikallista urheilua. Me tarjoamme Kirkkonummen parasta ja viihdyttävintä futista sekä salibandya paikkakuntalaisille. Mielestäni 79€ hinta siitä on vähintään kohtuullinen”, lisää vielä loppuun Rukkila.

Kausikorttiin on lähtenyt mukaan paikallisia yrityksiä tarjoamalla kortin haltijoille etuja, joita saa korttia näyttämällä. Etuja tullaan julkaisemaan tänne ennen kauden aloitusta. Senkin jälkeen etuja päivitetään ja lisätään, kun niitä saadaan lisää.

Kiitos, että olette mukana.

TILAA OMA KAUSIKORTTISI TÄÄLTÄ