Syyskuun vapaaehtoisena palkittiin joukkueen T2015 joukkueenjohtaja Triinu Sulg! Triinu on tehnyt paljon töitä joukkueen arjessa sekä turnausjärjestelyissä.  Triinun aurinkoinen olemus näkyy ja selvästi myös tarttuu pelaajiin kentän laidalta.

1.Miten olet päätynyt mukaan FC Kirkkonummen toimintaan?   Kun tyttäreni Marta liittyi joukkueeseen, pääsin heti mukaan jojon tehtäviin. Silloin alkuun oli yhdistetty kaksi ikäluokka ja tehtäviä oli mukavasti.

2.Missä joukkueissa ja tehtävissä vaikutat tällä hetkellä?  Olen toista kautta mukana T15 kivassa joukkueessa, koordinoimassa toimintaa toisen jojon, Annukan kanssa. Tehtäviä on erilaisia; kuten uusien pelaajien tervehtimistä, vanhempainiltojen järjestämistä, Myclubin ylläpito ja tyttöjen kengännauhojen sitomista.

3.Kerro sykähdyttävin tai mieleenpainuvin muistosi kentältä tai sen laidalta:  Rehellisesti voin sanoa, että jokaisesta pelistä, treenistä ja kohtaamisesta tulee ihana fiilis, kun näkee tyttöjen hymyn huulilla! Viimeisin sykähdyttävä hetki oli Soraliike Lindberg Cupissa, kun yksi tytöistä hymy huulilla ja posket punaisena sanoi ihan sydämestä, että “tää on paras päivä ikinä.” Toinen hetki tulee mieleen, kun viime vuonna oli treenit pimeänä sateisena päivänä Framilla, niin yksi vasta-aloittanut nappula katsoi pitkään minua ja meidän toista jojoa ja kysyi: “Oletteko te kaksosia?” Selitys löytyi siitä, kun kummallakin oli päällä FCK takki 🙂  Ja aina jokaisen pelin vaihtopenkiltä kuuluu kysymys: “Koska mä pääsen pelaamaan?”

4.Miksi suosittelet muitakin vanhempia liittymään FCK:n vapaaehtoisten jengiin?   Koska ei oo mitään parempaa, kun katsoa lapsen iloa, kun hän on kentällä pelaamassa. Meillä aikuisilla on keinot ja taidot luoda mahdollisuuksia, jotta joukkuetoiminta pyörisi, lasten hyvinvointi säilyisi ja ilo lasten ja myös aikuisten silmissä kasvaisi. Lisäksi on ihana tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä yhdessä töitä yhteisön eteen.

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan yhteistyössä K-Citymarket Kirkkonummi kanssa 50€ K-lahjakortilla ja seuran tunnustuspalkinnolla.