Lokakuun 2022 vapaaehtoisena palkittiin Simmo Pukk!  Simmo vaikuttaa kahdessa eri joukkueessa ja pelaa itsekin FC Kirkkonummessa. Simmo jaksaa ilahduttaa hyväntuulisuudellaan pelaajia, vaikka kentällä tulee oltua lähes joka ilta. Onnea Simmo!

 

1.Miten olet päätynyt mukaan FC Kirkkonummen toimintaan?

Poikani mukana. Olen pitkään asunut Masalassa ja aina, kun olen kävellyt Framin ohi, on päässä vaan ollut, että haluan mukaan. Alussa oli pelko, että minulla ei ole tarvittavaa koulutusta. 2021 poikani Tony-Bennet meni taas pelaamaan P2014 joukkueeseen ja minulle tuli viesti, että tervetuloa mukaan. Juttelin päävalmentaja Jannen kanssa ja selvisi, että ei tarvitsekaan olla koulutusta, kun aloittaa valmentamisen. Silloin menin mukaan valmennusporukkaan. Nyt myös tyttäreni Bella-Diandra pelaa T2016 joukkueessa. Oli oikea päätös mennä mukaan!!!

2.Missä joukkueissa ja tehtävissä vaikutat tällä hetkellä?

P2014 (P9) yhtenä valmentajana ja T2016 (T7) ikäluokan päävalmentajana aloitin nyt ja opin pikkuhiljaa sen roolin.

3.Kerro sykähdyttävin tai mieleenpainuvin muistosi kentältä tai sen laidalta:

FC Kirkkonummi M3 kutos-divarin voitto, niin kun kauden alussa luvattiin 😊 Ja tottakai lasten onnistumiset kentällä. Niitä on niin paljon, joten on vaikea valita yhtä ylitse muiden. Lasten pelitapahtumat on aina kivoja, esim. viime kesän Helsinki-cup oli aivan mahtava.  Parhaiten jää mieleen, kun on tiukka peli ja palkintona taisteluvoitto.

4.Miksi suosittelet muitakin vanhempia liittymään FCK:n vapaaehtoisten jengiin?

Ihan yksinkertainen vastaus – miksi ollaan vaan kentän laidalla puhelimen kanssa, kun on mahdollisuus tulla mukaan valmentamaan lapsia? Tää on tosi kiva ja hyödyllinen työ. Kaikki vaan rohkeasti mukaan 😊

 

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan yhteistyössä K-Citymarket Kirkkonummi kanssa 50€ K-lahjakortilla ja seuran tunnustuspalkinnolla.