Heinäkuun vapaaehtoisen palkinnon nappasi täällä kerta P8 ja T7 valmentaja Juha Kalamies. Juha on koko FCKssa toimimisen ajan tunnollisesti ollut tapahtumissa paikalla lähes aina. Hän valmentaa hyvällä asenteella molempien lasten joukkueissa ja on pelaajien keskuudessa tosi pidetty ammattilainen. Keväällä hän aloitti myös valmennuskoulutuspolun. Heinäkuussa Juha oli mukana poikien ja tyttöjen Helsinki Cupin peleissä valmentajana. Osittain jopa molemmissa samalla päivällä. 

 

Miten löysit FC Kirkkonummen?
Kirkkonummella asuvana se tuntui luonnollisimmalta valinnalta 2019 kun poika aloitti futiksen.

Miksi aloitit meillä vapaaehtoisena toimimisen?
Uskoisin, että aika tavanomaiseen tyyliin, eli puoliksi vahingossa, kun pojan ikäkausijoukkue aloitti. Alusta lähtien tuntui, että mieluummin olen treeneissä kentällä mukana kuin kentän laidalla.

Miksi tykkäät olla osaa meidän tiimiämme?
Paljon innokkaita pelaajia, vanhempia ja toimihenkilöitä ja hyvä yhteisö. Seuran toimintaa on kehitetty aktiivisesti.

Mikä on paras muisti FCK aikana?
Stadi- ja Hesa Cupit.

Mitä suosittelisit, jos joku vielä mietti, että kannattaako aloittaa toimijana lasten jalkapallon pariin?
Jos yhtään tuntuu siltä, että haluaisi kokeilla, niin ehdottomasti kannattaa. Valmentajana treenit ja pelit ovat myös hyvin toimivaa tasapainottelua normiarjelle, kun kaikki muut ajatukset jäävät kentän ulkopuolelle.

Lasten innostumisen ja kehittymisen seuraaminen antaa tietysti valtavasti energiaa. Myös oma kehittyminen valmentajana on palkitsevaa.

 

 

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan yhteistyössä K-Citymarket Kirkkonummi kanssa 50€ K-lahjakortilla ja seuran tunnustuspalkinnolla. Lisätietoja kuukauden vapaaehtoisten palkitsemiskampanjasta TÄÄLTÄ.