FC Kirkkonummen pelaajamäärä on kasvanut parin viimeisen vuoden aikana merkittävästi (1325 lisenssipelaajaa vuonna 2021) ja tästä syystä voimme iloksemme tiedottaa, että saimme kauan odotettua vahvistusta henkilöstöpuolelle, kun Anne Tuomela aloitti seurakoordinaattorina maanantaina 15.8. alkaen.

– Seurakoordinaattorin palkkaaminen on erinomainen lisäresurssi meidän kokoiselle seuralle, jonka visiona on olla arvostetuin ja vetovoimaisin jalkapalloseura Uudellamaalla. Tämän vision eteen on paiskittu paljon hommia kuluneet vuodet, mutta tiedän tämän rekryn keventävän erityisesti hallintopuolella työtaakkoja ja tarjoavan meidän jäsenistölle entistä parempaa palvelua tulevaisuudessa, toteaa toiminnanjohtaja Sami Rukkila.

Annen työtehtäviin tulee kuulumaan mm. joukkue- ja jäsenpalveluista vastaaminen, ulkoinen ja sisäinen viestintä, markkinointi, seurajärjestelmistä vastaaminen sekä taloushallinnon erilaiset tehtävät. Seuran jäsenistöä tullaan tiedottamaan myöhemmin tarkemmin esimerkiksi seurakoordinaattorin ja toiminnanjohtajien vastuualueista, kun Annen perehdyttäminen on viety maaliin.

– Olen todella innoissani Annen palkkaamisesta. Pystymme jatkossa kehittämään toimintaa entistäkin tehokkaammin, kun resurssit kasvavat, Rukkila jatkaa.

Annelle seura on jo entuudestaan tuttu hänen toimiessaan 2014-syntyneiden poikien valmentajana. Omalla vapaa-ajallaan Anne suuntaa paikalliselle Crossfit Rannikolle treenailemaan. Aiemmin Anne on työskennellyt pitkään varhaiskasvatuksen puolella opettajana.

– Mahtava yhteisö, monipuolinen työnkuva ja työ, jossa voi kehittyä ja oppia paljon uutta. Niistä koostuu innostus tähän työhön, kiteyttää Anne Tuomela mietteitään uuden alun kynnyksellä.

Anne aloitti tehtävässään täysipainoisesti maanantaina 15.8. Annen työsopimus on osa-aikainen ja työaika on 25h/viikko.

– Futis on yksi parhaista koko perheen harrastuksista.  Kannustusjoukkoja ei ole koskaan liikaa. Toivottavasti nähdään kentän laidalla mahdollisimman monen teidän kanssa.  Kentän ulkopuolella parhaiten minut tavoittaa niin sanottuun toimistoaikaan ja toivon, että kynnys ottaa yhteyttä on matala, jatkaa Anne.

FC Kirkkonummi toivottaa Annen lämpimästi tervetulleeksi seurayhteisöön.

Anne Tuomela
toimisto(a)fckirkkonummi.fi