FC Kirkkonummi palkitsi huhtikuun vapaaehtoisena Emmi Åkerblomin, joka on tehnyt usean vuoden ajan erinomaista työtä Kirkkonummelaisen jalkapallon eteen joukkuetasolla ja hallituksessa. Emmi on aina avulias, tunnettu erinomaisesta viestinnästä ja aina valmis kuuntelemaan.  FC Kirkkonummi kiittää Emmiä vuolaasti. Alla vielä Emmin mietteitä mediatiimimme kysymyksiin:

Miten olet päätynyt mukaan FC Kirkkonummen toimintaan?

Olen toiminut joukkueenjohtajana jo melkein kymmenen vuoden ajan, ensin KyIFissä ja sitten FC Kirkkonummessa. Tulin mukaan poikieni harrastuksen kautta, kun he aloittivat jalkapallon noin viisivuotiaina. Olen ollut myös seuran hallituksessa yhden kauden, eli kahden vuoden ajan.

Missä joukkueissa ja tehtävissä vaikutat tällä hetkellä?

Tällä kaudella olen B-junnujen eli P17-kilpajoukkueen (2005-2007 synt. pojat) jojona.

Kerro sykähdyttävin tai mieleenpainuvin muistosi kentältä tai sen laidalta:

Tosi monia hienoja hetkiä tulee mieleen, ja olen saanut tutustua  huipputyyppeihin sekä oman joukkueen että seuran kautta vuosien varrella. Omien turnausten järjestäminen oli hieno perinne joukkueessamme useina vuosina, mutta ehkä mieleenpainuvimpia tapahtumia ovat kuitenkin olleet poikien ensimmäinen isompi turnausmatka Vierumäelle sekä 2007-joukkueen Viron leirit kivassa porukassa.

Minkälaisia terveisiä haluat välittää Kirkkonummelaisen jalkapallon ystäville?

Hieno kesän sarjakausi on juuri alkanut, joten rohkeasti kentän laidalle mukaan kannustamaan oman kylän joukkueita ja nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta! Iso kiitos seuramme toimijoille ja työntekijöille, harrastajille ja kannattajille: yhdessä rakennamme kirkkonummelaista futiskulttuuria sekä luomme hienoja muistoja niin pienille kuin isommille junnuille ja kaikille futiksen ystäville 🙂

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan yhteistyössä K-Citymarket Kirkkonummi kanssa 50€ K-lahjakortilla ja seuran tunnustuspalkinnolla. Lisätietoja kuukauden vapaaehtoisten palkitsemiskampanjasta TÄÄLTÄ.