Oletko joskus miettinyt millaisia henkilöitä FC Kirkkonummen toiminnan takana oikein on? No nyt siitä otetaan selvää!

1) Kuka olet ja mitä teet FCK:ssa?
– Toimin FCK:ssa fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana. Työssäni pyrin luomaan niin pelaajille kuin valmentajille lisäresursseja eri ikäluokkien ja joukkueiden harjoittelun monipuolistamiseen. Harjoitusohjelman monipuolisuus on tärkeä osa kaikkien pelaajien kehittymistä jalkapalloilijoina iästä riippumatta.

2) Millainen on koulutustaustasi?
– Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti.

3) Miten olet päätynyt töihin jalkapalloseuraan?
– Toimin seurassa pitkään B-junioreiden fyysiikkavalmennuksen apuna. Opinnoista valmistuessani minulle avautui myös mahdollisuus toimia seurassa isommassa roolissa. Tätä tilaisuutta en halunnut jättää väliin ja onnekseni sainkin paikan työskennellä FCK:ssa.

4) Mitkä ovat vahvuutesi seuratyössä/valmennuksessa?
– Liikkeen ja toimintakyvyn havainnointia pidän vahvuutena valmennuksessani. Seuratyössä pyrin tuomaan myös harjoitusohjelmaan mahdollisimman paljon monipuolisuutta lajiharjoittelun tueksi sekä minimoimaan loukkaantumisriskejä.

5) Oletko itse pelannut jalkapalloa; missä joukkueessa ja millä paikalla?
– Jalkapallotaustaa ei itseltä löydy. Telinevoimistelun pariin olen päätynyt jo lapsena ja samalla polulla olen edelleen.

6) Miten huolehdit omasta hyvinvoinnistasi?
– Oma jumppailuni on merkittävässä roolissa arjessani, enkä osaa vielä kuvitella arkirytmiä, josta tämä kokonaan puuttuisi.