Kaikkien FC Kirkkonummelaisten vähintäänkin ulkonäöltään tuntema seuran junioripäällikkö Aarne Sulg on siirtynyt uusiin työtehtäviin 1.11. alkaen toiseen seuraan uusien haasteiden perässä. Sulg on toiminut FC Kirkkonummessa Junioripäällikkönä viimeiset 2 vuotta, vastaten seuran 5v5 ikäluokkien toiminnasta ja grassroots-toiminnasta. Työnkuvaan on kuulunut myös koulujen ja päiväkotien liikuttaminen, joten monelle lapselle Aarne on tuttu jo seuraan liittyessään. Ennen junioripäällikön toimenkuvaa Sulg toimi FC Kirkkonummessa seuran ikäkausivastaavana perustamisvuodesta 2019 alkaen. Ennen FC Kirkkonummea Sulg toimi Masalan Kisassa (MasKi) vuodet 2011-2013 valmentajana ja siitä eteenpäin valmennuspäällikkönä.

FC Kirkkonummi palkitsi Aarne Sulgin seuran päätösjuhlassa 28.10.2022 erinomaisesta työstä seuran hyväksi. Yllä oleva kuva päätösjuhlasta.

Mistä pidit eniten FC Kirkkonummessa?

– Yhteisö. Se, että jokainen tuntee jokaisen ja kaikki toimivat yhdessä. Sellainen ison kaveripiirin fiilis oli koko ajan FC Kirkkonummessa, riippumatta siitä, että oli haastavia aikoja (mm. Covid). Monen valmentajan ja toimijan kanssa ollaan oltu niin monta vuotta yhdessä. Samoin pelaajien kanssa. Tuttuja kasvoja on koko Kirkkonummi täynnä.

Jäikö ajastasi FC Kirkkonummessa jotain erityisesti mieleen?

– Upea vapaaehtoistoiminta. Erittäin mukava yhteistyö toimihenkilöiden ja vanhempien kanssa. Se, että useat henkilöt ovat mukana niin monessa eri roolissa seuroissa ja viihtyvät siinä. Kentilläkin on ollut ikimuistoisia hetkiä, mutta niitä on ihan liian monia, että niitä voisi tässä alkaa luettelemaan.

Mitä jäät todennäköisesti kaipaamaan vanhassa seurassasi?  

– Varmaan osittain kaikkea, mutta se paikallinen yhteisö on ehkä se suurin juttu. On ollu monta hienoa vuotta tuossa porukassa. Alkuaikoina, kun seura laitettiin pystyyn – silloinen johto ja työporukka. Nykyinen työntekijöiden väki on myös upea ja kiitokset kuuluvat myös seurajohdolle ja hallitukselle.

“FC Kirkkonummi on Kirkkonummella paljon enemmän, kuin jalkapalloseura.” 

FC Kirkkonummen koko seurayhteisö toivottaa Aarnelle tsemppiä uusiin haasteisiin ja toivoo onnistumisia hänen valmentajaurallaan. Nähdään kentän laidalla!