FC Kirkkonummi saa osakseen erinomaisia uutisia, kun pystymme tiedottamaan uudesta rekrytoinnista Joonas Kukkosen palatessa seuran työntekijäksi uutena seuravalmentajana.

Joonaksen uusi tehtäväkokonaisuus liittyy kunnan kanssa yhteistyössä toteutettavaan MyHobby-toimintaan sekä erikseen suunniteltavaan erikoisvalmennus- ja palvelukokonaisuuteen fysiikkavalmennuksen ja fysioterapian alueilla.

Joonaksen mietteet ovat uuden edessä hyvin positiiviset ja odottavat:
“Palaan FC Kirkkonummen seuravalmennustyöhön positiivisin mielin. Seurassa on tehty paljon töitä, jotta osaamistani voidaan taas jatkossa hyödyntää. Näistä päätöksistä olen otettu ja tunnen kiitollisuutta saamastani luottamuksesta. Jatkan seuran kehittämistä omalta osaltani parhaalla mahdollisella tavalla.”, toteaa Joonas.

Myös seuran puheenjohtaja Reda Guerfi on tyytyväinen, kun Joonas saatiin kiinnitettyä uudenlaisella rakenteella mukaan:
“Joonas on ammattilainen ja suhtautuu seuramme ja sen pelaajien kehittämiseen intohimoisesti. Olen äärimmäisen tyytyväinen voidessamme paiskata kättä yhteistyön jatkumisen sinetiksi. Erikoisvalmennusten sisältöjä ja toteutusta koskevat keskustelut ovat käynnissä ja valmennukset tulevat palvelemaan jäsenten, erityisesti motivoituneiden pelaajien harjoitusohjelman täydennystä.”, Reda pohtii.

Joonas aloittaa työt seuravalmentajana elokuussa.

Tervetuloa takaisin Joonas!