Futiksen tarjoama riemu, lukuisten maalien myötä kiristyneet maaliverkot, auringonpaiste sekä makkaragrillin tuoksut täyttivät helatorstaina Framin kenttäalueen ja lähiympäristön, kun seuramme järjesti ensimmäisen seurapäivänsä. Päivän edetessä hieman kolea ja pilvinen sää väistyi lämmittävän auringonpaisteen tieltä, jonka myötä kaikki ottelut päästiin pelaamaan erinomaisissa olosuhteissa.

Seurapäivänä pelattiin sekä ystävyys- että sarjaotteluita aamupäivästä iltaan asti. Ensimmäisten koitosten kunniaksi pelinohjaajien pillit vihelsivät ottelut käyntiin jo ennen aamukymmentä ja mahtavan päivän päättäneen miesten Vitosen kamppailun päätösvihellys kuului reilua kahtatoista tuntia myöhemmin. Otteluista on nostettava esiin 2018-ikäluokan päivän aloittaneet pelit, sillä helatorstaina usea pelasi ensimmäiset jalkapallo-ottelunsa ja sitä pelaamisen iloa oli upea katsella!

2018-syntyneistä usea pääsi ensimmäisiin futispeleihinsä

Kenttäalueen ulkopuolella buffa palveli hiukopalan nälkäisiä pelureita sekä muita herkkuhampaan kolotuksesta kärsineitä katsojia ja ohikulkijoita pitkälle iltapäivään, jonka lisäksi seuran kannattajatuotteet löysivät hienosti uusia omistajia itselleen. Etenkin juuri seurapäivään mukaan ehtineet uudet juomapullot saavuttivat suosiota, omansa voi kesäksi hankkia jatkossa esimerkiksi maanantaisin toimistolta. Myös tapahtumien kestosuosikkina suosiota niittänyt onnenpyörä veti puoleensa lukuisia innokkaita pyöräyttäjiä.

”Haluan ensinnäkin kiittää jokaista henkilöä, joka oli mukana mahdollistamassa seurapäivää! Tapahtuman ja sisällön luomisessa oli paljon tehtävää, mutta yhteistyöllä se hoitui hienosti. Itseäni ilahdutti hyvin paljon nähdä noin runsas joukko ihmisiä seuran väreissä kenttäalueella ja sen läheisyydessä”, kuvaa seuran hallituksen puheenjohtaja Reda Guerfi.

Buffetissa palveltiin hymy huulilla läpi seurapäivän

 

Seurapäivässä pääsi testaamaan potkunsa kovuutta tutkalla

Seurapäivän aikana Framilla vierailikin paljon ihmisiä nauttimassa tunnelmasta sekä pelien tarjoamasta viihteestä. Tapahtumasta saatu positiivinen palaute otettiin myös lämmöllä vastaan. Saatujen kehitysideoiden pohjalta tapahtuman konseptia hiotaan tuleville vuosille yhä toimivammaksi, jotta se tarjoaa kaikille seuran toimijoille pelaajista joukkueiden tärkeisiin taustahenkilöihin yhteisen kohtaamispaikan. Tarkoituksena on luoda seurapäivästä jokavuotinen helatorstain perinne, joka nyt siis potkaistiin käyntiin.

Lämmin kiitos siis vielä jokaiselle, joka seurapäiväämme oli mahdollistamassa järjestelypuolella, kaikille pelaajille koti- ja vierasjoukkueista, joukkueillemme, jotka lähtivät innolla mukaan ja jokaiselle Framilla helatorstaina käyneelle henkilölle. Nähdään samoissa merkeissä toivottavasti myös helatorstaina vuonna 2025!

Avoimesti – Innostuen – Kehittyen – Yhdessä