Viime viikolla (7.-11.6.) Helsingissä pelattiin perinteikäs, maailman suurin naisten ja tyttöjen jalkapalloturnaus Stadi Cup. FC Kirkkonummi oli nauttimassa jalkapallojuhlasta yhteensä 13 joukkueen voimin kuudessa eri ikäluokassa. Turnaukseen mahtui voittoja ja tappioita, onnistumisen iloja sekä kehittymistä virheiden kautta, maaleja sekä joukkuehengen kohottamista yhdessä vietetyn ajan kautta. Sää suosi läpi viikon, joten turnausriemu oli huipussaan!

Stadi Cup huipentui sunnuntaina pelattuihin finaaleihin ja FC Kirkkonummen 2008/2009-syntyneet kruunasivat upean turnausviikkonsa voittaen 15-vuotiaiden sarjan finaalissa Bolt Arenalla HJK/Cityn 3-0! Huippuvedossa ollut 08/09-joukkueemme maalasi seitsemässä ottelussaan 23 kertaa ja kun omaan maaliin ei turnauksessa mennyt yhtään palloa, voi todeta, että turnaus oli koko joukkueelta nappionnistuminen. Suuret onnittelut koko joukkueelle!

2008/2009-joukkueen turnaus päättyi voittopokaalin nosteluun

FC Kirkkonummen joukkueita nähtiin kentillä myös 14-, 11-, 9-, 8- ja 7-vuotiaiden sarjoissa. Hienoa tsemppaamista aurinkoisissa keleissä nähtiin jokaiselta turnaukseen osallistuneelta pelaajaltamme! Alla on tunnelmia turnauksen varrelta.

14-vuotiaissa FC Kirkkonummi poimi nimiinsä B-finaalien voiton tällä maalilla:

 

11-vuotiaiden sarjaan FC Kirkkonummi osallistui kahdella joukkueella.

T11-joukkue valmistautumassa otteluun

11-vuotiaiden kulmapotkumaali:

 

2014-syntyneet urakoivat Stadi Cupissa peräti viiden joukkueen vahvuudella. Vastustajien päädyssä maaliverkot olivat turnauksen aikana lujilla, sillä pelipalloa noukittiin niistä 110 kertaa! Samalla 9-vuotiaiden kilparyhmä jatkoi huimaa, koko kauden kestänyttä tappiotonta putkeaan.

2014-syntyneet pitivät FC Kirkkonummen lipun korkealla läpi turnauksen

 

Näyte 2014-syntyneiden hyökkäyspelaamisesta Stadi Cupissa:

 

Vielä ennen kesätaukoa joukkueemme päättävät piirisarjojen kevätkierroksensa ja moni joukkue osallistuu heinäkuun 10.-15. päivä pelattavaan Helsinki Cupiin. Nähdään siis kentän laidalla kannustamassa FC Kirkkonummen joukkueita parhaimpaansa!