FC Kirkkonummen pelinohjaajakurssi on tarkoitettu -07 syntyneille sekä sitä vanhemmille. Kurssi on tarkoitettu uusille pelinohjaajille sekä vanhoille kertauksena. Kurssi järjestetään TEAMSissä etänä ja kaikille koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköpostiin viimeistään tiistaihin mennessä.

Koulutus valmistaa toimimaan pelinohjaajana 7-11-vuotiaiden lasten otteluissa. Samalla kurssi tuo osallistujat lähemmäs erotuomaritoimintaa kouluttamalla jalkapallosääntöjä ja käytännön toimintaa oikeudenjakajan roolissa. Moni jatkaakin seuraavana vuonna erotuomarin peruskurssille. Pelinohjaaja on aitiopaikalla ohjaamassa kun tulevaisuuden futaajat ottavat ensikosketuksiaan ja ohjaamassa lapsia uuden harrastuksensa alussa.

Pelinohjaajakurssi toimii hyvin ponnahduslautana erotuomariuralle. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloon uudesta näkökulmasta sekä antaa lisävalmiuksia toimia lasten kanssa. On toivottavaa, että seurat tekevät yhteistyötä kurssien järjestämisessä (iso seura/pieni seura/pienet seurat yhdessä).

Tavoitteet:
– Tarjota uusia mahdollisuuksia toimia jalkapallon parissa
– Tarjota kokemuksia lasten ohjaamisesta
– Opastaa Kaikki Pelaa -ohjelman arvomaailmaan
– Tarjota ”selviytymispaketti” erotuomarina toimimiseen
– Mahdollistaa sääntöjen oppinen osana pelaajan roolia
– Innostaa nuoria mukaan erotuomaritoimintaan

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä kurssille:

https://link.webropol.com/s/fck-pelinohjaajakurssi-2021