FC Kirkkonummen pelaajamäärä on kasvanut paljon vuoden 2021 aikana ja nyt saavutimme jo huikean 1200 pelaajan rajapyykin, kun pelipassimäärä näytti 24.8.2021 seuramme kohdalla 1235 pelaajaa.

– Upea määrä jalkapalloilijoita seurayhteisössämme, josta suurimmat kiitokset menevät totta kai kaikille kentällä toimiville ammattitaitoisille valmentajille ja toimihenkilöille, jotka tämän kaiken toiminnan mahdollistavat omalla tekemisellään, kommentoi seuran toiminnanjohtaja Sami Rukkila.

FC Kirkkonummi ry, FC Kyrkslätt rf jalkapalloseuran varsinainen toiminta aloitettiin 1.1.2019 ja silloin jo seuran tavoitteeksi asetettiin pelaajamäärän kasvattaminen tähän 1200 pelaajaan, johon päästiin nyt elokuussa 2021. Vertailukohtana esimerkiksi vuoden 2020 pelaajamäärä (30.11.2020), joka oli 956 pelaajaa.

– Seuratoiminta on siitä kiehtovaa, että tämä on jatkuvaa kehittämisprosessia, jossa ei varmasti koskaan saavuteta täydellistä mallia. Aina löytyy kaikesta toiminnasta kehitettävää ja näitä pyritään systemaattisesti viemään eteenpäin niin kenttätoiminnassa kuin hallinnon puolella. Seuramme pääpaino on laadukkaassa kenttätoiminnassa ja sen kehittämisessä, johon suuntaamme seuratasolla suurimmat resurssit. Tämä on varmasti osasyy siihen, miksi uusia pelaajia seuraan on kuluneen vuoden aikana liittynyt huima määrä, jatkaa Rukkila.

Erityisesti seuran tyttöpelaajien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, mikä näkyy myös vahvasti Palloliiton Suomalaisen jalkapallon ja futsalin strategiassa (luettavissa täältä). FC Kirkkonummi tarjoaa toimintaa 2-vuotiaista tytöistä ja pojista aikuisiin naisiin sekä miehiin.

– Jalkapallo kuuluu kaikille ja me ajamme vahvasti tätä ilosanomaa, iloitsee seuran puheenjohtaja Mari Saarikivi kasvaneesta pelaajamäärästä.

– Jalkapallon harrastamisen voi aloittaa matalalla kynnyksellä, ja FC Kirkkonummi järjestää toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Jalkapallokouluissa ja tänä vuonna startanneen perhefutiksen treenivuoroilla näkyy vilskettä ja liikkumisen riemua. Myös kirkkonummelainen kilpafutis on vahvassa nosteessa, ja seuran toiminta on herättänyt positiivista kiinnostusta muualla jalkapallopiireissä, jatkaa Saarikivi.

Jos olet kiinnostunut liittymisestä kasvavaan seuraan, ole suoraan yhteydessä kyseessä olevan joukkueen joukkueenjohtajaan, jonka yhteystiedot löydät täältä. Meillä seurassa on voimassa kuukauden ilmainen kokeilujakso, joten saat rauhassa tutustua toimintaan ennen päätöstä harrastuksen aloittamisesta. Uusi jalkapallokausi starttaa perinteisesti 1. päivä marraskuuta, mutta mukaan voi liittyä ympäri vuoden.

Pelipassidata 24.8.2021