FC Kirkkonummen uutena toiminnanjohtajana on helmikuun alussa aloittanut Matias Marjander. 30-vuotias kasvatustieteiden tuleva maisteri on toiminut ennen uutta toiminnanjohtajan pestiään Helsingin kaupungilla varhaiskasvatuksen opettajana.

“Hieno fiilis päästä mukaan FC Kirkkonummen toimintaan! Seura on onnistunut hienosti monesti vaikeassa tehtävässä, kun seurat yhdistyvät. Nyt tuo nivelvaihe on takana ja tarkoitukseni on luotsata seura eteenpäin kohti seuraavaa tasoa. Paljon on alussa opittavaa ja sisäistettävää, mutta olen valmis haasteeseen ja innoissani päästessäni tekemään työtä jalkapallon parissa.”

Jalkapallon puolella Marjander pelasi helsinkiläisen SAPAn paidassa junioriputken läpi aina seuran edustusjoukkueeseen saakka, SAPA-vuosiin mahtui myös useampia useita valmennuspestejä monessa ikäluokassa. Myöhemmässä vaiheessa mukaan pelaamisen rinnalle ovat tulleet erotuomaritehtävät sekä futsal. Marjanderin vapaa-aikaa täyttääkin tällä hetkellä pelaaminen espoolaisen GFT:n paidassa Futsal-Liigassa, jossa hän on aiemmin toiminut tapahtumapäällikkönä ja viestintävastaavana.

“Jo lyhyen perehtymisen perusteella on tullut selväksi, että olemme hyvässä tilanteessa seurana. Kaikkea ei tarvitse lähteä muuttamaan, sillä FC Kirkkonummella on Etelän alueella hyvä maine ja esimerkiksi seuran brändäys on ollut onnistunut. Haluan tulla alussa vierailemaan mahdollisimman paljon kenttien laidalla, jotta pääsen tutustumaan mahdollisimman hyvin kaikkiin seuran jäseniin.”

Tervetuloa Matias!

 

Uuden toiminnanjohtajan aloitettua työnsä, kokeillaan aluksi myös toimiston kiinteää aukioloaikaa. Toimisto on jatkossa auki joka maanantai klo 13-18 ja muina aikoina toimistovierailut voi sopia erikseen.