Lauantaina aherrettiin pienellä talkooporukalla Masalan kuplahallin tekonurmikenttä käyttökuntoon futareille kevääksi.
Vanhan kuplahallin kangas lamppuineen on nyt poistettu, kaikki roskat ja romut heitetty pois sekä työmaa-aita on viritetty kentän ympärille estämään pallojen karkaamista kenttäalueen ulkopuolelle.
Muutama huomio kentän käyttäjille:
  • Tutut ohjeistukset voimassa, kun siellä on joukkuetreenit käynnissä. Kenttäalueelle ainoastaan pelaajat ja joukkueen toimihenkilöt. Joukkueen harjoitusvuoro päättyy 5 min. ennen ja seuraava harjoitusvuoro alkaa 5 min. jälkeen virallisen kenttävuoron. Kaikki ennen oman kenttävuoron alkua tehtävät harjoitteet tehdään kenttäalueen ulkopuolella.
  • Muuten kenttä on vapaasti seuran jäsenistön ja kuntalaisten käytössä omatoimitreenejä varten tästä päivästä ainakin toukokuun loppuun asti (kunnes rakennustyöt aloitetaan uutta kuplaa varten).
  • Työmaa-aita EI ole roikkumista, kiipeämistä varten tai potkuseinäksi tarkoitettu. Se on rakennettu siihen väliaikaiseksi ratkaisuksi vähentämään pallojen karkaamista kenttäalueen ulkopuolelle. Toivottavasti tämä ymmärretään. Jos kuitenkin työmaa-aita saadaan kaatumaan, ettekä saa sitä enään nostettua ylös, niin olkaa rohkeasti tästä yhteydessä esimerkiksi seuran toiminnanjohtajaan.
  • Konerakennukseen tai huoltotunneliin EI ole kenelläkään mitään asiaa.
  • Kaikki roskat roskikseen. Alueella on kolme jäteastiaa, joten toivomme kenttäalueen pysyvän siistinä.
Pidetään YHDESSÄ kentästä hyvää huolta.