Elokuun vapaaehtoisena palkittiin Pirjo Henriksson-Omar!  Pirjon joukkueen eteen tekemä työpanos on ehdottomasti huomattu myös seuratasolla.  Siellä missä P2012 pojat treenaa tai pelaa, sieltä löytyy myös Pirjo!

 1. Miten olet päätynyt mukaan FC Kirkkonummen toimintaan?
  – Poikani aloitti jalkapallon harrastamisen noin 5-vuotta sitten Kirkkonummella, kun kaveri houkutteli hänet mukaansa treeneihin kokeilemaan. Seurattuani toimintaa kentän reunalta muutaman vuoden, heräsi paljon kysymyksiä; miksi mikäkin asia on niin kuin silloin oli ja miten pystyisi vaikuttamaan tietynlaisiin käytäntöihin joukkueen sisällä/ kehittämään toimintaa. Tämä herätti mielenkiintoni ja lähdin uteliaana mukaan toimintaan, joukkueenjohtajana (P2012) joukkueessa.

  2 .Missä joukkueissa ja tehtävissä vaikutat tällä hetkellä?
  – Olen toista kautta mukana (1/4) joukkuejohtajasta 2012 syntyneet poikien joukkueessa. Tehtäviini piti kuulua ns. Jalkkiksen/ Myclubin ylläpito, treenien ja pelien osalta toisen joukkuejohtajan kanssa. Tänä kautena tehtäviini on kuulunut mm. Myclub, Taso (3-4 peliryhmää) hallinnointi ja ylläpito, vanhempien, valmennuksen, seuran suuntaan/ kanssa viestiminen, asioiden selvittely, sähköpostiin vastaaminen, sarjoihin/ peleihin ilmoittautuminen, jäsenrekisterin, uusien pelaajien ja pelinumeroiden ylläpito, laskutus ja lisenssiasioiden eteenpäin vieminen, turnausjärjestelyt jne. Aikaa on tullut myös vietettyä kentän laidalla treeneissä ja peleissä, melkein joka kerta, kun niitä on ollut.

  3. Kerro sykähdyttävin tai mieleenpainuvin muistosi kentältä tai sen laidalta:
  – Näitä on paljon:) Tunnen jokaisen pelaajan joukkueessa.  Kaikki ovat ihania yksilöitä ja olen saanut kunnian tutustua/ jutella melkein jokaisen kanssa. Monesti tulevat itse kertomaan minulle kentällä omista asioistaan ja tapahtumista, mitä ovat myös vapaa-ajalla kokeneet. Tämä on mielestäni aivan mahtavaa ja kertoo siitä, että olen pystynyt olemaan heidän luottamuksensa arvoinen. Parasta on myös joukkueen yhteishenki, kun esim. järjestämme omia pelitreenejä. Kaikki kannustavat toisiaan, ilmapiiri on iloinen ja avoin. On ollut myös ilo nähdä huikeita onnistumisia ja kehitystä pelaajissa kentällä, vaikka vastoinkäymisiä myös tulee, on niistä aina yli päästy yhdessä juttelemalla.

  4. Minkälaisia terveisiä haluat välittää Kirkkonummelaisen jalkapallon ystäville?
  – Tervetuloa mukaan toimintaan! Jalkapallo on hyvä harrastus ja sitä voi harrastaa ympäri vuoden. Kuka tahansa voi harrastuksen aloittaa.  Kaikki otetaan vastaan yksilöinä ja jokainen on arvokas juuri omana itsenään. Jalkapallo tukee lapsen kasvua ja kehittää sosiaalisia taitoja toimia yhdessä muiden lasten ja aikuisten kanssa. Vapaaehtoisia ja tukea tarvitaan.  Jos haluat vaikuttaa ja olla mukana kehittämässä Kirkkonummelaista jalkapalloa, älä epäröi olla ottamatta yhteyttä seuraan tai yksittäiseen joukkueeseen:) Kaikki apu on arvokasta.

 

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan yhteistyössä K-Citymarket Kirkkonummi kanssa 50€ K-lahjakortilla ja seuran tunnustuspalkinnolla.