Helmikuun vapaaehtoinen Toni Salminen

Toni toimii valmentajana FCK 2014 syntyneiden poikien ikäluokassa. Hän on aktiivinen ja tunnollinen valmentaja, joka on aina paikalla ja hyvin valmistautunut. Helmikuun aikana Toni auttoi aktiivisesti myös seuran Hiihtolomaleirillä sekä taitotreeneissä.

Miten löysit FC Kirkkonummen?

– Olen asunut Sundsbergissa vuodesta 2005. Lasten kasvettua jalkapallo tuli harrastuksena mukaan. FC-Kirkkonummi oli paras vaihtoehto aloittaa fudis sekä valmennus.

Miksi aloitit meillä vapaaehtoisena toimimisen?

– Olen itse pelannut jalkapalloa ja poika on todella innostunut fudiksesta joten oli luontevaa aloittaa apuvalkkuna samalla kun pojat aloittivat harrastamisen.

Miksi tykkäät olla osaa meidän tiimiämme?

– FCK:ssa on todella hyvä henki kaikkien seuran toimihenkilöiden ja vapaaehtoisten kesken. Toimihenkilöt ovat helposti lähestyttäviä ja ovat lähellä treeniarjessa. Palautetta saa kivasti. Lasten kehittyminen siitä alun ”ampiaisparvesta” pallon perässä kohti systemaattista joukkueena toimimista on palkitsevaa.

– Olen joukkuehenkinen ja kuulunut koko ikäni johonkin jengiin. Tiimissä toimiminen on minulle luontaista ja saan siitä hyvää mieltä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Mikä on paras muisti valmentajana FCK aikana?

– Ehdottomasti paras hetki valkkuna tähän asti oli eka Hesa Cup viime kesänä.

Mitä suosittelisit, jos joku vielä mietti, että kannattaako aloittaa toimijana lasten jalkapallon pariin?

– Jos vähänkään tuntuu, että haluat tulla mukaan joukkueen toimintaan, niin sanon: ehdottomasti mukaan vain. Kokemusta ei tarvi olla, halu ja tahto riittää. Seuralta saa kaiken tarvittavan. Laatuaikaa lasten ja nuorten kanssa.

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan yhteistyössä K-Citymarket Kirkkonummi kanssa 50€ K-lahjakortilla ja seuran tunnustuspalkinnolla. Lisätietoja kuukauden vapaaehtoisten palkitsemiskampanjasta TÄÄLTÄ.