FC Kirkkonummi palkitsi toukokuun vapaaehtoisena Francisco “Paco” Romeron, joka on tehnyt usean vuoden ajan erinomaista työtä Kirkkonummelaisen jalkapallon eteen. Paco on toiminut T2007-syntyneiden valmennustiimissä kutakuinkin ikäluokan alusta alkaen, viiden vastuuvalmentajan kanssa. Tämä pitkä matka kertoo kuinka upea ihminen Paco on ja hyvä valmennustiimin jäsen. Viimeiset kaksi vuotta hän on toiminut myös joukkueen toisena joukkueenjohtajana. Pacon pyyteetön panos on ollut merkittävä joukkueelle. Hän on aina iloinen ja yhteistyökykyinen, mukautuen rooliin kuin rooliin joukkueen tarpeen mukaan.

Miten olet päätynyt mukaan FC Kirkkonummen toimintaan?

Olin ollut jo futistoiminnassa mukana ACK:ssa, ja kun seurat yhdistettiin FCK:n alle, niin luontevasti jatkoin tyttöjen kanssa töitä. Mulle avain motivaatioon on nimenomaan olemalla tukemassa omalla panoksellani nuorison liikkumista ja urheilua, kun urheilu antaa niin paljon positiivisia asioita nuorisolle tulevaisuutta ajatellen. Kun he kasvavat ja sitten liikunnallinen elämäntapa pysyy heidän elämässä monilla myös aikuisiällä. Se on todella motivoivaa nähdä, että siihen voi omalla panoksellaan vaikuttaa.

Missä joukkueissa ja tehtävissä vaikutat tällä hetkellä?

Olen tällä hetkellä apuvalmentaja ja joukkueenjohtaja FCK:n T15 (2007) joukkueessa.

Kerro sykähdyttävin tai mieleenpainuvin muistosi kentältä tai sen laidalta:

Onhan niin monta 🙂 Ottelut tuovat erityisesti jännitystä, ja kesäturnauksista jää aina superhyvä fiilis, loistava niiden jälkeen lähteä lomalle 🙂

Minkälaisia terveisiä haluat välittää Kirkkonummelaisen jalkapallon ystäville?

Jalkapallo on tarkoitettu kaikille, ja FCK:ssa löytyy monipuolinen tarjonta, oman tahdon ja intohimon mukaan, kannatta tulla kokeilemaan!

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan yhteistyössä K-Citymarket Kirkkonummi kanssa 50€ K-lahjakortilla ja seuran tunnustuspalkinnolla. Lisätietoja kuukauden vapaaehtoisten palkitsemiskampanjasta TÄÄLTÄ.