KUUKAUDEN VAPAAEHTOINEN – Assi Lackschewitz

KUUKAUDEN VAPAAEHTOINEN – Assi Lackschewitz

Maaliskuun Kuukauden vapaaehtoinen – Assi Lackschewitz, Onnea!

  • Mistä tulet Kirkkonummelle ja kuinka olet päätynyt mukaan FC Kirkkonummen toimintaan?

Olen muuttanut Kirkkonummelle teini-ikäisenä perheeni kanssa Itä-Uudeltamaalta ja päätynyt jalkapallon pariin esikoistyttäreni aloitettua jalkapallon juuri ennen FC Kirkkonummen perustamista v. 2018, ja toiminut joukkueenjohtajana 2010-syntyneiden tyttöjen joukkueessa vuodesta 2019 saakka. 

  • Onko sinulla aikaisempaa jalkapallotaustaa?

Olen urheillut aivan koko ikäni, juossut ensimmäiset juoksukilpailuni nippanappa vuoden ikäisenä, mutta jalkapallon aloitin vasta vuosi sitten Ladiesissa, ja juuri suoritin Palloliiton erotuomarikoulutuksen. Kun perheessä pelaa äiti ja kaksi tytärtä, vapaa-aika kuluu pitkälti kentällä tai kentänlaidalla. Silloin, kun ehdin, käyn studioillani tankotanssi- tai ilma-akrobatiatunneilla, maastopyöräilemässä, lumilautailemassa tai liikun luonnossa perheen tai ystävien kanssa. 

  • Kerro sykähdyttävin tai mieleenpainuvin muistosi kentältä tai sen laidalta:

Hienoimpia hetkiä fudiksen parissa ovat ehdottomasti olleet T13 joukkueen huippuhetket, isot onnistumiset turnauksissa ja piirisarjan peleissä. Pelit, joihin on lähdetty altavastaajina ja yllätetty niin vastustaja, valmennus kuin kotikatsomokin sisulla ja sinnikkyydellä.

  • Miksi suosittelet muitakin vanhempia liittymään FCK:n vapaaehtoisten jengiin?
On ollut valtava lahja saada seurata läheltä ja olla osana pienten tyttöjen kasvua nuoriksi, määrätietoisiksi urheilijoiksi. Toivon, että lapset ja nuoret kohdataan arvokkaasti, ja jojona olen päässyt konkreettisesti vaikuttamaan joukkueen ilmapiiriin. Kivassa porukassa on kiva touhuta! Lämmin suositus kaikille 🙂 

 

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan yhteistyössä K-Citymarket Kirkkonummi kanssa 50€ K-lahjakortilla ja seuran tunnustuspalkinnolla.

|2023-04-05T13:50:29+03:00keskiviikko, 5 huhtikuun, 2023|Yleinen|0 Kommenttia

Tietoa kirjoittajasta:

Go to Top