Tärkeä tiedote harrastustoiminnan rajoituksista maaliskuulle

Uusimaa on edelleen koronavirusepidemian leviämisvaiheessa, ja myös Kirkkonummella koronatapaukset ovat olleet selvässä nousussa. Kuten varmasti suurin osa teistä on törmännyt uusiin tiukentuneisiin rajoituksiin eri tiedotusvälineiden kautta, tulevat nämä vaikuttamaan merkittävästi myös seuramme toimintaan ainakin maaliskuun ajan.

Kirkkonummen päivitetyt koronarajoitukset luettavissa täältä: https://www.kirkkonummi.fi/koronarajoitukset-kirkkonummella-13-3132021

Suomen Palloliiton uudet koronarajoitukset luettavissa täältä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/uusilla-koronarajoituksilla-vaikutuksia-myos-jalkapallo-ja-futsaltoimintaan

Olemme toimineet seurana läpi korona-ajan vastuullisesti ja noudattaneet tarkasti viranomaisten ohjeita liittyen vallitsevaan pandemiatilanteeseen. Haluamme jatkaa tätä polkua tiukasti ja tämänhetkisen tulkintamme mukaan linjaamme Palloliiton ohjeistuksia mukaillen seuraavaa:

 • Yli 12-vuotiaiden (yläkouluikäiset ja vanhemmat) harrastustoiminta jää kunnan uusien rajoitusten myötä tauolle 1.3. alkaen. Harjoitukset jatkuvat etä- ja omatoimiharjoituksina vastuuvalmentajan sekä palkattujen kenttätyöntekijöiden johdolla maaliskuun ajan.
 • 12-vuotiaiden ja nuorempien (alakouluikäisten) harrastustoiminta saa jatkua, mutta turvallisuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Nykyiset rajoitukset jatkuvat näissä harjoituksissa:
  • Toiminta tapahtuu vakiintuneessa ryhmässä ja perustuu ennakkoilmoittautumiseen.
  • Toiminnassa kiinnitetään huomiota lähikontaktien vähentämiseen.
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireisen on hakeuduttava koronavirustestiin ja omaehtoiseen karanteeniin. 
  • Harrastustoimintaan kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: osallistujat, valmentajat, toimihenkilöt ja välttämättömät huoltajat.
  • Harrastustoimintaan osallistuvat menevät kentälle vasta, kun edelliset osallistujat ovat lopettaneet oman vuoronsa ja poistuneet kenttäalueelta. 
  • Puku- ja pesuhuonetiloja ei käytetä.
  • Käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kädet pestään huolellisesti ennen ja jälkeen harrastustoiminnan. 
 • Yllä olevat rajoitukset ovat voimassa 1.3.-31.3.2021.
 • Varautukaa siihen, että maaliskuun harjoitusajat ja -paikat saattavat muuttua 12-vuotiailla sekä nuoremmilla. Näistä tiedotamme joukkueita myöhemmin.

Seuraamme tiiviisti ohjeita/rajoituksia ja ilmoitamme välittömästi mahdollisista muutoksista yllä olevaan ohjeistukseen.

Haluamme kiittää teitä jokaista jälleen kerran, että olette pysyneet mukana seuratoiminnassa ja noudattaneet tarkasti annettuja ohjeistuksia. Toiminta ollaan saatu olosuhteisiin nähden pidettyä laadukkaana, vaikka ikävä kyllä pelitoiminta on ollut jo hetken tauolla. Näemme kuitenkin valoa tunnelin päässä ja olemme toiveikkaita siitä, että nykyisten uusien tiukentuneiden rajoituksien myötä pääsemme kesällä pelaamaan taas jalkapalloa kuten viime kesänä.

Iso kiitos kuuluu siis teille jokaiselle – yhdessä tästä selviämme!

– Hallitus ja Sami Rukkila