Uuden yhteistyökumppanin kanssa solmitun sopimuksen myötä seura ja Romu Keinänen Oy järjestävät toukokuun 6.-10. päivä metallinkeräyskampanjan. Kirkkonummen keskustan urheilupuiston (Vanha Rantatie 8) että Framin (Masalantie 258) pysäköintialueille toimitetaan metallinkeräystä varten keräyslavat. Nyt on mahdollisuus hoitaa kevätsiivous loppuun varastojen, autotallien sekä puutarhojen osalta ja tuoda metalliromut hyötykäyttöön!

Keräykseen osallistumalla saat tuettua myös seuramme nuorta miesten edustusjoukkuetta, joka pelaa kaudella kotiotteluitaan sekä Framilla että Keskusnurmella. Miesten edustusjoukkueen otteluohjelma kaudella 2024.

Vaihtolavoille voi tuoda kaikenlaista metalliromua, lähtökohtaisesti sellaisia tuotteita, joiden pääpainon tulee selkeästi olla metallista. Lavalle saa tuoda:

-Kaikkea metallia (esim. polkupyöriä, vanhoja grillejä, tiskialtaita, foliota, metallipurkkeja ja tölkkejä, kattopeltiä, metallirunkoisia kalusteita, kattiloita ja pannuja, auton vanteita, työkaluja, sähköjohtoja, yms.)
-Vanhoja kodinkoneita kuten liesi, pyykin- tai astianpesukone, kuivausrumpu.
-Mikäli tuotteessa pääpaino tulee metallista, voi sen laittaa lavalle. Pieni määrä puuta, muovia tms. ei haittaa.

Älä tuo lavalle seuraavia:
-Vaarallisia aineita/esineitä
-Helposti syttyviä aineita
-Puuta
-Sekajätettä
-Huonekaluja kuten sohvia, sänkyjä tms.
-Akkuja tai paristoja
-Lasia
-Öljyjä, maaleja liuottimia tai muita nesteitä (tyhjät purkit, joissa esim. kuivunutta maalia ovat ok)
-Auton renkaita
-Jääkaappeja, tai muita kylmälaitteita

Kiitos osallistumisestasi!