Miesten Kolmonen: 26.6. FC Kirkkonummi – HPS 1-2. 

Auringossa paistattelevan Kirkkonummen keskuskentän yleisö sai nauttia perjantai-illalla miesten Kolmosen kotiavauksessa kotijoukkueen painostuksesta, mutta vierailija Helsingin Palloseura vei kolme pistettä mukanaan. FC Kirkkonummi onnistui organisoituneessa pelinrakentelussa ja keskityspaikkojen luomisessa paremmin pelin edetessä. Lopulta kuitenkin yksittäiset virheet kostautuivat sekä viimeiset hyökkäysmurtautumiset jäivät vaillinaisiksi.

Päävalmentaja Jarno Kärkkäisen sanoin “tappio otti pattiin isosti”, mutta ensimmäisen pelin tavoin nousijajoukkue antoi selkeitä viitteitä, että se on tarpeeksi hyvä pärjäämään Kolmosessa. Varsinkin toisella puoliajalla joukkue pääsi jauhamaan kärsivällisesti hyökkäyksiä toinen toisen perään. Vihreiden Jääkäreiden ulottuva maalivahti oli kuitenkin erinomainen ja koppasi korkeiksi karanneet keskitykset.

FCK:n kavennusmaalin iski vaihdosta pirteästi sisään tullut Lauri Lehtinen. Loppuhetken osuman jälkeen aika kuitenkin loppui kesken ja takaa-ajo tyssäsi lyhyeen.

Virallinen puoliajalla laskettu katsojaluku oli 235, mutta Kirkkonummen keskuskentän nurmen laidalle löysi muun muassa vielä joukko nuoria junioreita pelin vanhetessa. Todellisuudessa tapahtumaan osallistui lähes 300 silmäparia.

 

FC Kirkkonummen edustus on taas pian irti. Keskivikkona se matkustaa Laajasaloon LPS:n vieraaksi. Seuraava kotiottelu pelataan 10.7. jälleen perjantai-iltana Töölön Taiston vieraillessa Kirkkonummen kotipyhätössä.

Vielä on hyvin aikaa päästä mukaan Edustuksen Kolmosen kelkkaan. Kausikortin ostamalla pääset seuraamaan aitopaikalta paikallista futista ja tuet uutta kirkkonummelaista seuraa. Linkki 30 euron kausikortin ostoon ja tietoa lipunmyynnistä tästä