Seura on saanut raskaita uutisia. Aikakausi Matiaksen johtamana on tullut päätökseen. Ratkaisu tehtiin yhteisymmärryksessä.

Puheenjohtaja Reda Guerfi: “Tullessani seuran hallitukseen johtoon viime tammikuussa, heti alusta alkaen Matias tarjosi minulle erinomaista perehdytystä seuran arkea ja toimintoja koskien. Haluan antaa suuren kiitoksen tästä! Matiaksella on ollut erinomaisia ideoita ja suunnitelmia koskien seuran tulevaisuutta. Nämä ovat antaneet merkittävää syötettä myös oman ja hallituskumppaneiden kokonaiskäsityksen rakentumiseen sitä koskien, miltä tulevaisuuden FC Kirkkonummen tulisi näyttää. Matiaksen välittäminen seurasta ja henkilöstöstään on välittynyt hänen tekemisissään aina. Haluan nyt kiittää Matiasta myös hänen merkittävästä panoksestaan kirkkonummelaisen jalkapallon ja FC Kirkkonummen hyväksi sekä toivottaa hänelle erinomaista jatkoa kohti tulevaa.

Matias kertoo, että takana on erittäin opettavat ja kasvattavat vajaat puolitoista vuotta sen jälkeen, kun hän aloitti työt Kirkkonummella helmikuussa 2023. “Olen saanut tutustua mahtaviin ja intohimoisiin henkilöihin pestini aikana ja nyt on tullut minun aikani kiittää jokaista seuran toiminnassa mukana olevaa. Toivon seuralle jatkossakin pelkkää hyvää, vaikka oma matkani jatkuu muualla. Nähdään kentillä ja katsomoissa, mukavaa kesää sekä tulevaisuutta jokaiselle!.”

Ikävästä uutisesta huolimatta seuran ja joukkueiden toiminta jatkuu normaalisti. Seuran työntekijät ja hallitus hoitavat nyt toiminnanjohtajan tehtäviä.


Ystävällisin terveisin
Reda Guerfi

Puheenjohtaja