Miesten Kolmonen 23.9. Atlantis/Akatemia 3-1 FC Kirkkonummi.

FC Kirkkonummi lähti hakemaan sarjakakkosen Atlantis/Akatemian päänahkaa, mutta sai alistua suoraviivaisen vahvasti pelannutta kotijoukkuetta vastaan.

Ottelu alkoi FCK:n kannalta murheellisesti, kun Atlantis siirtyi 1-0-johtoon jo kuudennen peliminuutin jälkeen. Pian sen jälkeen keskikentän tukipilari Jaakko Nurminen jouduttiin vaihtamaan kentältä päävamman jälkeen. Onneksi Jaakko vaikutti selviävän iskusta isoimmitta vahingoitta.

FCK pääsi peliin paremmin mukaan puoliajan edetessä. Atlantiksen taitavat ja vahvat hyökkäyspään pelaajat kuitenkin tuottivat jatkuvasti vaikeuksia nopeasti edenneillä hyökkäyksillään.

Tunnin pelin jälkeen Bajram Xhafa epäonnistui ensiksi rangaistuspotkusta, mutta puski paluupallon sisään. Maali oli Baikin kauden 12. FCK ei ehtinyt kuitenkaan kauan nauttia tasatilanteesta, kun Atlantis siirtyi jälleen johtoon. Vartti ennen ottelun loppua tullut 3-1-maali niittasi lopulta pelin.

Ilta oli hyvä syyssäällä pelattavaan otteluun, mutta kamppailu pelattiin valitettavasti Talin hallissa. Tali ei ollut tällä kertaa suotuinen paikka kirkkonummelaisille. FCK hallitsi näennäisesti palloa, mutta Atlantis oli selkeästi tehokkaampi keskiviikkoiltana. Näin ollen se pitää kakkospaikkansa ja FC Kirkkonummi on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä HPS:n perässä.

 

Edustus saa valmistautua huolella kauden viimeiseen kotipeliin, joka pelataan lauantaina 3.10. Vastaan tulee silloin EsPa, joka kamppailee FCK:n ohella Kolmosen kolmossijasta. Tervetuloa luomaan kauden viimeisen kotiottelun arvoinen tunnelma Kirkkonummella. Luodaan hieno tapahtuma Kirkkonummen keskusnurmella.