Turnaussäännöt:

Pelitapa: 8 vs 8

Peliaika: 1 x 25 min

Noudatamme turnauksessa Palloliiton Kaikki Pelaa 2020 -sääntöjä.

 

Ilmoittautuminen ja palkinnot

Jokaisen joukkueen joukkueenjohtaja tai valmentaja ilmoittaa joukkueensa saapuneeksi viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäistä peliä turnaustoimistoon, turvavälit huomioiden. Turnaustoimisto sijaitsee Tekonurmikentän sisäänkäynnin yhteydessä. Kisatoimistosta jokaisen joukkueen yhteyshenkilölle luovutetaan yksi tsempparipalkinto / ilmoittautunut joukkue.

Kummankin sarjan (haaste ja harraste) kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla (max. 14 pelaajaa / joukkue), ja voittajajoukkueelle kummassakin sarjassa on luvassa pokaali (1 kpl/joukkue/sarja). Joukkueen vastuuhenkilöt jakavat tsempparipalkinnot viimeisen ottelun päätyttyä omatoimisesti. Kummankin sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan turnausjärjestäjän toimesta turvavälit huomioiden kummankin sarjan otteluiden päätettyä.

 

Pelipaidat

Ohjelmassa ensin mainittu joukkue on kotijoukkue. Jos joukkueen pelipaidat ovat samanväriset, vaihtaa vierasjoukkue paitoja tai käyttää liivejä.

HUOM! Maalivahdin on erotuttava kenttäpelaajista eri värisellä paidalla/liivillä.

 

Peleissä on käytössä puolen kentän paitsio sekä neloskoon pallo.

 

Pelinohjaajat

Turnauksen pelinohjaajina toimivat pääosin seuramme pelinohjaajat sekä tuomarit. Toivomme työrauhan suomista ja ymmärrystä heille.