Palvelut ja pysäköinti turnausalueella:

 

Turnausalueelta löytyy buffet-grilli, josta voi ostaa juotavaa sekä suolaista että makeaa syötävää ja muita herkkuja.

Buffetin ympärille pyritään jättämään tilaa jonottaa väljästi; huomioittehan siis turvavälit myös buffetissa käydessänne, kiitos! Palloliitto ohjeistaa välttämään käteismaksua, ja paikalla onkin iZettle-välineistö korttimaksuja varten.

Pysäköintitilaa autoille löytyy kenttien läheisyydessä mm. Urheilupuiston vierestä sekä lyhyen kävelymatkan päästä Kirkkonummen keskustasta:

– K-Citymarket Kirkkonummi (Asemankulma 2)

– Kirkkonummen Kirjaston takaparkki (Kirkkotori 1)

– Kirkkonummen Uimahalli (Gesterbyntie 41)

– P-talot rautatieasemalla (Asemankaari) ja keskustassa (Ervastintie).

 

HUOM! Turnauksen viereisellä parkkipaikalla on turnauspäivänä vierailulla Tivoli Sariola. Tämä vaikuttaa myös lähialueen parkkipaikkoihin, ja vapaan parkkipaikan löytymiseen kannattaakin varata aikaa, omalla autolla liikkuessa.

 

Turvallisuusohjeistusta liittyen turnausjärjestelyihin:

 

Jalkapalloa ei Palloliiton ohjeistuksen (https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Palloliitto/ohjeistus_jalkapalloturnausten_toteuttamiseen.pdf ) mukaan tule pelata ja harjoitella, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu koronaviruksen kannalta johonkin riskiryhmään.

 

Kentän laidalla on kahdessa erillisessä rakennuksessa wc-tiloja, joiden siisteydestä huolehditaan päivän aikana. Palloliitto ohjeistaa, että joukkueiden ei tulisi käyttää pukuhuone- tai muita sosiaalitiloja, vaan pelaajien suositellaan saapuvan kentälle ja poistuvan kentältä suoraan pelivarusteissa. Osallistuvat joukkueet vastaavat itse oman joukkueensa jäsenten käsienpesusta tai käsien desinfioinnista ennen ja jälkeen otteluiden. Ottelujen välissä pyritään välttämään kontakteja muiden kuin oman joukkueen kesken. Kenttäalue on varattu vain pelaajien ja joukkueiden käyttöön. Vanhemmat ja muu yleisö voi kannustaa pelejä katsomosta tai kenttäalueen ulkoreunoilta. Yleisöä ei saa olla pelikenttien väleissä.

 

Jos turnaukseen osallistujalla todetaan turnauksen aikana koronavirusinfektioon sopivia oireita, tulee hänet ohjata erilliseen tilaan odottamaan, että poistuminen turnauksesta on mahdollista. Oireiden arviointi voidaan tehdä THL:n Omaolo-palvelussa (https://www.omaolo.fi/) tai ottamalla puhelimitse yhteyttä paikalliseen terveydenhuoltoon. Sieltä oireinen henkilö ohjataan tarvittaessa testiin.

 

Ensiapupiste on turnaustoimiston yhteydessä. Jokainen joukkue on kuitenkin päävastuussa oman joukkueensa ensiavusta. Kiireellistä hoitoa tarvittaessa soitetaan yleiseen hätänumeroon 112 ja sen jälkeen ilmoitetaan tapahtuneesta turnaustoimistoon. Kirkkonummen terveysasema sijaitsee alle kilometrin päässä turnauspaikalta osoitteessa Virkatie 1, 02400 Kirkkonummi (avoinna joka päivä kello 8-20, kello 20-8 voi hakeutua Jorvin sairaalan päivystykseen).